Home » Mobiltelefon » Efterspørgsel på de dyre nye iPhones
Efterspørgsel på de dyre nye iPhones

Efterspørgsel på de dyre nye iPhones

Share

Forsalget til Apples nye modeller er startet, og der er bud efter de dyre versioner

I sidste uge lancerede Apple de nyeste modeller af deres iPhones. Det blev til tre modeller med to high-end modeller iPhone XS og XS Max hvoraf sidstnævnte er den dyreste mobil nogensinde fra Apple. Derudover kom der en billigere model ved navn iPhone XR.

Stor interesse for iPhones

YouSee startede deres forsalg på de to high-end-modeller i fredags og kan i en meddelelse berette, at der lige fra åbningen af forsalget var stor efterspørgsel.

”Vores kunder har vist stor interesse for de to nye iPhones, og selvom vi normalt oplever lidt mindre efterspørgsel efter de største iPhones, så viser de første salgstal faktisk, at der er stort set samme efterspørgsel efter både XS og XS Max.” Fortæller indkøbschef for YouSee Morten Høgh og fortsætter:

Se også:  Fri data til YouSee-kunder hele sommeren

”Flere steder er der blevet sat spørgsmålstegn ved, om danskerne er parate til at betale prisen for de aller største iPhones. Det er de. Vi kan se, at ca. en tredjedel af vores kunder vælger en iPhone med 512 GB – og det er både blandt de kunder, der vælger en XS og en XS Max.”

I forhold til farver er det stadig Space Grey, der er mest populær, men hos YouSee vil kunderne dog også gerne have fat i guld-versionen mens sølv-versionen er mindst populær.

iPhone XR

Først senere i oktober vil den mindre og billigere iPhone XR blive lanceret og her spår YouSee også, at den vil blive populær. Morten Høgh fortæller:

Se også:  Ny butik giver gratis iPhones i dag

”Vi er glade, og også lidt overraskede over, at se den store efterspørgsel på iPhone XS og iPhone XS Max, og det afspejler endnu engang, at Danmark virkelig er et iPhone-land. På længere sigt tror jeg også, at iPhone XR vil sælge rigtig godt, da den både har en fornuftig pris og opfylder de behov, mange af vores kunder har.”


TAGS
iPhone
iphone XS
Mobiltelefon
Yousee

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2020
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S