Home » Gratis software » Effektiv malware-udryddelse
Effektiv malware-udryddelse

Effektiv malware-udryddelse

Share

Anti-Malware er et gratis beskyttelsesprogram, der sørger for at smide ondsindet software ud af din computer

Stort set alle computere er koblet på nettet i dag. Risikoen for at få skadelig software ned på maskinen er derfor stigende og man kan efterhånden ikke sikre sig nok.

Der er rig mulighed for at købe sig til beskyttelse – du kan læse vores stortest af sikkerhedsprogrammer her – men der er også glimrende gratis programmer, som måske ikke giver dig helt så mange muligheder, men sørger for at få gjort det væsentlige – at få renset computeren for skadelig kode.

Et af de bedste er Malwarebytes’ Anti-Malware. Et simpelt program, der ikke rummer mange funktioner, men som til gengæld har det absolut væsentligste i sådan et program – en effektiv database, der kan registrere al skidtet på computeren samt evnen til at rydde det koldt og konsekvent af vejen.

Se også:  Få mere ud af din pc med disse gratis programmer

Funktionerne begrænser sig stort til de tre scannings-muligheder du ser, når du åbner programmet – ”Udfør en hurtig skanning”, ”Udfør en fuldstændig skanning” og ”Udfør en flash skanning”. Sidstnævnte laver en flash-scanning, som analyserer hukommelsen og autorun-objekter men er desværre kun tilgængelig for betalende kunder. De førstnævnte muligheder virker til gengæld uden begrænsninger.

Klik på ”Skan” (programmet skriver konsekvent ordet med ”k”, selvom vi nu er ret overbevist om at det også på dansk hedder ”scan”, men vi skal ikke brokke os, når nu Malwarebytes har været så venlige at lave en dansk udgave) og Anti-malware scanner din computer for alskens skadelig software.

Se også:  Quiz: Hvad ved du om sikkerhed?

Finder programmet malware får du mulighed for at slette det eller sætte det i karantæne. Er det software som det har fejl-diagnosticeret, og som du er sikker på er uskadeligt, kan du ekskludere det fra senere scanninger, så programmet ikke advarer dig imod det igen.

Blandt fanerne i programmets top er der mulighed for at se oversigt over hvilke programmer, der er i karantæne og hvilke der er ekskluderet samt logs over dine tidligere scannings-forløb. Du kan også rapportere fejl, bruge værktøjet FileASSASSIN, som hjælper med at slette låste filer og justere en håndfuld indstillinger.

Det er sådan set hvad programmet kan. Men det er også rigeligt, når dets funktioner potentielt kan redde dig fra en rigtig kedelig computer-oplevelse.


Anti-Malware
  • Funktionalitet
  • Features
  • Pris
4

Alt om DATA siger

Simpelt og effektivt program til malware-udryddelse

Sending
User Review
0 (0 votes)
TAGS
Anti-Malware
AOD Download
malware
Malwarebytes

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2020
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S