Home » Gratis software » Effektiv lydkonvertering
Effektiv lydkonvertering

Effektiv lydkonvertering

Share

Switch er et supersmart lille konverteringsprogram, som gør det let og hurtigt at konvertere mange lydfiler på en gang.

De fleste kender det jo nok godt. Man skal ud af døren men vil lige have den der super gode plade man netop har opdaget med på mp3-afspilleren. Hvad sker det så? Mp3-afspilleren kan ikke læse den, fordi den har det forkerte format.

Ligesom Gud engang i tidernes morgen bestemte, at vi mennesker skal rende forvirrede rundt her på jorden og ikke forstå et klap af hinanden, fordi det simpelthen ikke går, at vi taler samme sprog, er der ligeledes nogle mægtige IT-guder (vi taler selvfølgelig her om Microsoft og Apple), som har bestemt, at der skal herske forvirring i den digitale musikverden, fordi deres hellige markedsinteresser ikke tillader, at kunderne kan bruge de samme typer filer på alle mp3-afspillere.

Se også:  Her er 4 af de fedeste gratis-programmer

Der kan således let opstå frustration, når man hurtigt vil have konverteret et album, så man kan komme ud af døren. Mange konverteringsprogrammer kan nemlig kun håndtere en enkelt fil af gangen.

Det gælder imidlertid ikke for Switch. Programmet kan håndtere så mange filer du ønsker (hvis der er en grænse, er jeg i hvert fald aldrig nået den).

Du browser dig blot frem til de filer du vil konvertere ved at trykke ”Add File(s)” eller ”Add Folder”, hvis du ligefrem vil tilføje en hel mappe. Alternativt kan trække filer ind fra dine mapper med ”drag-and-drop”.

Nu vælger du den ”output” mappe de nye filer skal lande i. Herefter vælger du det format du vil konvertere til samt den kvalitet du vil have filerne i. Switch giver mange valgmuligheder, så du kan få dine filer præcis, som du ønsker.

Se også:  Ny switch med høj sikkerhed til små og mellemstore virksomheder

Til slut er det blot at trykke ”Convert”, så går Switch i gang med at konvertere filerne én for én. For et enkelt album tager omkring 30 sekunder. Så er dit nye ynglingsalbum klar til turen.

Programmet er dog også velegnet til andet end mp3-albums. Er du musiker eller lydtekniker og vil konvertere et samplebibliotek eller lignende er Switch ideelt til dette.

Foruden gratis-versionen fås Switch i en Plus version, som understøtter flere filformater og giver flere muligheder.

Producenten NCH Software tilbyder også flere lyd- video- og brændingsprogrammer, som det bestemt kan anbefales at tage et nærmere kig på.


Switch
  • Features
  • Brugervenlighed
4.5

Alt om DATA siger

Switch er det ideelle program, hvis du vil konvertere flere lydfiler på én gang.

Sending
User Review
0 (0 votes)
TAGS
AOD Download
NCH
Switch

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S