Ecovacs Winbot 950 [TEST]: Lad robotten klare vinduespudsningen

Ecovacs Winbot 950 [TEST]: Lad robotten klare vinduespudsningen

Share

Vinduespudsning er en af de drøjeste opgaver i hjemmet. Men med Winbot kan du bare sidde og kigge på, mens robotten klarer arbejdet. I hvert fald næsten da

En verden, hvor robotterne klarer arbejdet for os, mens vi bare læner os tilbage og kigger på, er ikke længere ren fremtidstænkning. I hvert fald ikke når det kommer til de hjemlige opgaver.

Nu kan du strege endnu en af de drøje husholdsningstjanser fra listen. Winbot er klar til at tage vinduespudsningen for dig.

Hurtigt i gang

Det lyder jo unægtelig som en herlig tanke, så vi havde store forventninger til robotten. Vores begejstring blev dog kølet en smule, da vi pakkede den ud og fandt ud af, at den ikke helt var så plug-and-play, som vi havde forestillet os.

Se også:  Smarte pærer [STORTEST]: Lad der blive smart lys

Der er nogle dele, der lige skal samles og klargøres, før du kan komme i gang, men det er faktisk ret overskueligt og slet ikke så besværligt, som det umiddelbart så ud til, da vi kastede første blik på brugsanvisningen. Efter 5-10 minutter var vi klar til at sætte robotten i gang med vinduespudsningen.

Se vinduespudser-robotten i action her:

Sugekop giver sikkerhed

Proceduren er ganske ligetil. Sæt robotten i stikkontakten, sprøjt rensemiddel på måtten under den, sæt den op cirka midtpå vinduet, indtil den lyser konstant blåt, så sidder den fast, og dernæst er det bare at trykke på ”play”-knappen, så starter den med at pudse ruden.

Del denne