Home » Robot » Ecovacs Deebot Ozmo T8 AIVI [TEST]: Robotstøvsugeren går udenom dit rod
Ecovacs Deebot Ozmo T8 AIVI [TEST]: Robotstøvsugeren går udenom dit rod

Ecovacs Deebot Ozmo T8 AIVI [TEST]: Robotstøvsugeren går udenom dit rod

Share

Ecovacs T8 AIVI kortlægger din bolig i detaljer og tilpasser rengøringen. Den kan endda undvige forhindringer som sokker, kabler og legetøj

Ideelt set burde vi jo rydde op og frigøre gulvet, hver dag vi går ud af døren, så robotstøvsugeren har frit løb til at rengøre boligen. Men det når vi jo sjældent, og så er der altså en risiko for, at du kommer hjem til en hjælpeløs robotstøvsuger, fanget i en rede af ledninger. 

Den risiko er der ikke med Ecovacs’ nye model. Den har intelligent teknologi, som genkender og undgår forhindringer.

Kortlægger boligen

Skulle der ligge en sko, en sok, en ledning eller et stykke legetøj, er det ikke noget, der slår denne robotstøvsuger helt ud af kurs. Den kører blot udenom og fortsætter rengøringen som ellers. Det lyder måske ikke som en kæmpe revolution, men det er faktisk noget, der gør en reel forskel. 

Vi udsatte den for en lejlighed med fritstående møblement, legetøj hist og her, en lang forlængerledning og endda et juletræ og et boldbassin på gulvet. 

Til at begynde med lod vi T8 AIVI kortlægge boligen. Det klarede den med stor præcision. Rummene blev næsten perfekt tegnet op, selvom støvsugeren tydeligvis ikke har kunnet komme til alle steder. Det er nemt at se, hvor der har ligget forhindringer. Den har registreret dem, men er kommet fint uden om dem. 

Kortlægningen af etagen, som er på cirka 93 kvadratmeter, tog 39 minutter. Støvsugeren opdelte selv rummene korrekt, og derefter kunne vi navngive dem ”børneværelse”, ”stue”, ”køkken” osv. Alt dette sker med Ecovacs Home-app, som også bruges, når T8 AIVI skal installeres på dit hjemmenetværk. 

Skræddersyet rengøring

Når kortlægningen er klaret kan du bede robotten gå i gang med rengøringen eller tidsindstille den, så den starter, når du går på arbejde eller lignende.

Se også:  Ikeas nye billedramme har indbyggede Sonos-højttalere

TAGS
robotstøvsuger
smart hjem
smart home

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S