Home » Smart hjem » Undviger dine tøfler og taler med dit kæledyr: Topsmart robotstøvsuger fra Ecovacs
Undviger dine tøfler og taler med dit kæledyr: Topsmart robotstøvsuger fra Ecovacs

Undviger dine tøfler og taler med dit kæledyr: Topsmart robotstøvsuger fra Ecovacs

Share

Takket være kunstig intelligens er Aivi 2.0 i stand til at genkende flere forhindringer og med ny multi-surface børsteteknologi, høj sugekraft og 360 graders kamera skal den levere smart rengøring på et helt nyt niveau

Deebot T9 Aivi er udstyret med den nyeste Aivi 2.0-teknologi (Artificial Intelligence & Visual Interpretation). Ved hjælp af en ny algoritme skaber robotten et nøjagtigt billede af hjemmet: Den genkender op til 15 forskellige genstande under rengøringen, såsom sokker, kabler og stole, hvorfor robotten nemt finder vej, uden det forudsætter en stor og tidskrævende oprydning. Den identificerer automatisk, hvilket rum den befinder sig i, og anbefaler den optimale plan for rengøringen. De rum, hvor der opholder sig mennesker, rengør den på et senere tidspunkt, hvor den ikke forstyrrer nogen.

Kommunikerer med kæledyret

En anden nyhed er, at den nu kommunikerer i realtid. Det integrerede 360 graders HD-kamera og den kraftfulde cloud-server sørger for det første for, at brugerne via Ecovacs Home-appen kan holde nøje øje med hvert eneste hjørne i boligen. For det andet er det nu muligt at kommunikere direkte med personer eller dyr i hjemmet. Den velkendte navigationsteknologi fra T9-familien, TrueMapping 2.0, sikrer, at robotten også finder rundt i snørklede, tætmøblerede og komplekse rum.

Se også:  Ecovacs Deebot Ozmo T8 AIVI [TEST]: Robotstøvsugeren går udenom dit rod
Ny standard for sugekraft

De unikt designede AeroForce multi-surface-gummibørster er dobbeltsidede, indviklingsfrie børster, der egner sig til alle typer gulve. De er velegnede til rengøring af tæpper, særligt i hjem med kæledyr. Børsterne roterer modsatrettet, hvilket forhindrer at lange hår filtrer sig ind i børsterne, og sammenlignet med tidligere børster minimeres rengøring og vedligeholdelse dermed væsentligt. AeroForce-teknologien er en teknologi fra iRobot, som Ecovacs anvender på licens for første gang i T9 Aivi. De to virksomheder indgik et strategisk partnerskab tidligere på året.

Den maksimale sugekraft på 3.000 Pa er dobbelt så kraftig som i den foregående model, Deebot Ozmo T8 Aivi. Sugekraften kan justeres i fire niveauer og dermed tilpasses det individuelle behov for rengøring. Ozmo Pro 2.0 moppeteknologien arbejder med 480 vibrationer i minuttet for at fjerne selv de mest genstridige pletter og er samtidig mere støjsvag end nogensinde før.

Se også:  Ecovacs Deebot T9 Aivi [TEST]: Effektiv robotstøvsuger patruljerer dit hjem
Op til 30 dages automatiseret rengøring

De der tilvælger en automatisk tømmestation, kan se frem til gulvrengøring med mindre involvering fra brugeren. Stationen kan rumme 2,5 liter komprimeret støv og snavs, hvilket alt efter boligens størrelse svarer til, at den kan være i brug i op til 30 dage. T9 Aivi kræver en støvbeholder, der er specielt udviklet til denne model.

Deebot T9 Aivi er tilgængelig i butikkerne fra den 6. oktober til en vejledende pris på 6.199 kroner. Det vil senere blive muligt at tilkøbe en Auto-Empty Station til en forventet vejledende pris på 2.499 kroner.


TAGS
deebot
robotstøvsuger

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S