Home » Smart hjem » Prisvenlig robotstøvsuger med nyeste teknologi
Prisvenlig robotstøvsuger med nyeste teknologi

Prisvenlig robotstøvsuger med nyeste teknologi

Share

Deebot 900 fra Ecovacs har intelligente sensorer og avanceret laserteknologi, så den kan afdække rum og forhindringer i detaljer. Prisen er i den lave ende 

Takket være en række intelligente sensorer, der kan afdække rum og forhindringer, er den nyeste robotstøvsuger fra Ecovacs velegnet til alle slags rum. Avanceret laserteknologi scanner omgivelserne og skaber et virtuelt kort på din smartphone. På denne måde afgør robotten det mest effektive rengøringsspor og støvsuger rummene særdeles grundigt.

Grundig rengøring

Efter robotten har scannet sine omgivelser første gang, kan det visuelle kort tilgås i Ecovacs app’en. Herefter kan du vælge de områder, der skal rengøres, tiden der skal gøres rent i og virtuelle vægge kan optegnes – selv mens robotten er på arbejde. Takket være real-time kortlægning genkender D900 også med det samme nye møbler eller møbler, der er blevet flyttet, og kortet justerer sig tilsvarende.

Deebot 900 kommer med to mundstykker, som nemt kan udskiftes. Den direkte sugefunktion er hovedsageligt velegnet til at suge hår (fra dyr) op. En dybere rengøring opnås, når børsten monteres, som er særlig velegnet til tæpper. Robotten kan komme over dørtrin og tæpper på op til 1,8 cm. i højden.

Nem at betjene

Robotstøvsugeren er ifølge producenten nemt at betjene. Takket være trådløse opdateringer er robotten altid forsynet med nyeste software. Brugeren informeres om nye funktioner via Ecovacs-app’en, der kan downloades og bruges direkte via WLAN på Deebot 900.

Deebot 900 er nu tilgængelig hos udvalgte forhandlere til en vejledende pris på 3.799 kroner.


TAGS
deebot
ecovacs

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2020
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S