Home » Transport » Nu viser din parkeringsapp vej til ledige p-pladser
Nu viser din parkeringsapp vej til ledige p-pladser

Nu viser din parkeringsapp vej til ledige p-pladser

Share

EasyPark, der er den mest udbredte parkeringsapp i Danmark, har fået en ny service, som gør parkering nemmere, hurtigere og langt mindre stressende for bilister. Samtidig mindsker servicen trængsel og forurening i byerne. Den populære parkeringsapps nye funktion Find & Park viser bilister den bedste vej til ledige p-pladser, og servicen er den første i verden af sin slags

I storbyer skyldes op mod 30 % af trafikken bilister, der søger efter parkeringspladser. Forestil dig at køre rundt i en by, hvor trafikken glider let, og du via en app kan finde ledige parkeringspladser. Der er ingen kødannelse, bilister sparer tid, og der er markant mindre forurening.

Det kan være realiteten inden længe. Danskernes foretrukne udbyder af mobilparkering, EasyPark, har opdateret sin parkeringsapp med en ny gratis service, der viser bilister den bedste vej gennem byen til deres destination. Det vil sige den rute, hvor der er størst sandsynlighed for en ledig parkeringsplads på et givent tidspunkt i et givent område tæt på destinationen.

Se også:  Betal parkering direkte i bilens display: Ny Easypark-app til Apple CarPlay

Hos EasyPark glæder man sig over, at Find & Park nu bliver tilgængelig i Danmark.

”Vi arbejder hver dag på at gøre parkering nemmere for bilister og samtidig gøre byer bedre for alle at bo og opholde sig i. Med Find & Park kan vi guide bilister til den bedste vej gennem byen og dermed reducere såkaldt ’søgetrafik’. Det gør det nemmere og hurtigere at parkere for den enkelte bilist, og samtidig nedbringer vi trængsel og forurening markant. På den måde er vi med til at gøre byerne bedre at bo og færdes i for alle, uanset om man har bil eller ej,” fortæller Bernd Reul, landechef for EasyPark i Danmark.

For at tage Find & Park i brug skal man blot opdatere sin nuværende EasyPark-app. Den nye service er til at begynde med tilgængelig i København og vil senere blive udbredt til andre byer i Danmark og Europa. Ingen andre parkeringsapps i verden har en lignende funktion.

Se også:  Sådan bruger du coronapasset
Find & Park kan mindske stress og trafikulykker

Find & Park, der er gratis at benytte, vil gøre det langt mindre stressende at parkere bilen. Og det er der behov for, viser en ny undersøgelse, som YouGov har foretaget for EasyPark i anledning af lanceringen af Find & Park.

Analysen viser, at tre ud af fire danskere (72 %) oplever stress eller frustrationer, når bilen skal parkeres. Derudover svarer mere end halvdelen af danskerne (57 %), at de ofte eller indimellem oplever en større risiko for trafikulykker, når de er stressede, fordi de ikke kan finde en ledig p-plads.

TAGS
app
Bil
EasyPark
parkering

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S