Nu kan du betale parkering med Apple-uret

Nu kan du betale parkering med Apple-uret

Share

Fra i dag kan du bruge dit Apple Watch, når du betaler for parkering med EasyPark i hele Europa

EasyPark er den første parkeringstjeneste, der giver mulighed for at betale parkeringen med Apple Watch. Det betyder, at EasyPark-brugere i hele Europa nu kan forlænge og afslutte deres parkering direkte fra Apples ur.

”Hos EasyPark arbejder vi hele tiden på at gøre vores tjeneste bedre og udvikler nye løsninger ud fra brugernes behov og ønsker. Dét, at man nu kan klare sin parkering direkte via uret, er endnu et spændende skridt for os og for vores kunder. Parkering skal være så enkelt som muligt, og derfor tilbyder vi løbende bilisterne de nyeste, smarteste og mest brugervenlige måder at klare parkeringen på i den travle hverdag,” fortæller Bernd Reul, der er landechef for EasyPark Danmark.

Se også:  Betal med Mobilepay og bliv trukket af Apple Pay

Det er ikke første gang, EasyPark og Apple samarbejder. Tilbage i oktober sidste år annoncerede de to, at brugere kan anvende betalingssystemet Apple Pay til at betale for parkeringer i EasyPark-appen.

EasyPark kan anvendes med Apple Watch i de mere end 700 byer, hvor EasyPark er tilgængelig. Foruden Danmark er det Sverige, Norge, Finland, Tyskland, Østrig, Italien, Frankrig, Spanien, Holland, Belgien og Australien. Herhjemme kan EasyPark bruges i alle danske byer, hvor man skal betale for at parkere.

Del denne