Home » Smart hjem » Dyson Pure Hot + Cool [TEST]: Rens luften og få perfekt temperatur i hjemmet
Dyson Pure Hot + Cool [TEST]: Rens luften og få perfekt temperatur i hjemmet

Dyson Pure Hot + Cool [TEST]: Rens luften og få perfekt temperatur i hjemmet

Share

Luftforureningen i vores boliger kan være op til fem gange så høj som udenfor. Lige nu, hvor danskerne i endnu større grad arbejder hjemmefra, er der derfor ekstra god grund til at sikre et sundt indeklima. Vi testede Dyson Pure Hot+Cool, som måler luftkvalitet, bortrenser skadelige partikler samt varmer eller køler afhængig af, hvad der er behov for

På grund af Corona har ekstra mange danskere haft en hverdag inden for hjemmets fire vægge, og især allergikerne lukker vinduer og døre for at forhindre pollen i at trænge ind i boligen. Det kan dog vise sig at være en dårlig taktik.

Hjemmet er nemlig ikke et særlig allergivenligt sted at være. Når vi laver mad, sender det masser af partikler ud i luften; brugen af duft- og stearinlys udleder det benzen, nikkel, bly og formaldehyd; vores møbler indeholder formaldehyd og flygtige organiske forbindelser; vores brændeovne afgiver kulstøv og andre skadelige partikler, og mængden af støv, støvmider og ikke mindst afføring fra støvmider kan sammen med rengøringsmidler, mugsporer og pollen, der transporteres ind udefra, gøre hjemmelivet til lidt af en prøvelse.

Se også:  Dyson lancerer intelligente støvsugere med laser
Fanget mellem to forurenende verdener

Før Corona vurderede verdenssundhedsorganisationen WHO, at vi opholder os næsten 90 procent af tiden indenfor – et tal, der kan være steget endnu mere under den aktuelle sundhedskrise.

For de over en million danskere, der i disse uger slås med forårspollen, er det imidlertid et reelt problem at være inde, fordi luften inde og ude er lige skadelig.

En løsning kan være at investere i en luftrenser til hjemmet. Vi testede Dyson Pure Hot+Cool, som udover at rense luften også varmer eller køler, afhængig af, hvad der er behov for.

Hvis du beder maskinen om det, vil den automatisk gøre det der er nødvendigt for at opretholde et godt indeklima og bevare den temperatur du ønsker i lokalet.

Se også:  Advarer inden livsfarlig luftforgiftning: Netatmo lancerer smart kuliltealarm

Alternativt kan du styre den med den medfølgende fjernbetjening eller fra din smartphone med den tilhørende app.

Sidstnævnte giver også adgang til maskinen, når du er væk hjemmefra.

Bliv klog på dit indeklima

Det er en overskuelig og brugervenlig app. Den giver ikke bare giver adgang til luftrenserens funktioner – herunder tidsindstillingen af rensning / køling / opvarmning – men også måling af temperatur, fugtighed og mængden af skadelige partikler i luften, specificeret i de typer der relaterer sig til henholdsvis kemikalier, husstøvmider, pollen og udstødning (PM2,5, PM10, VOC, NO2).

TAGS
Dyson
indeklima
Luftmåler

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S