Home » Tilbehør » En dyr bærbar skal forkæles
En dyr bærbar skal forkæles

En dyr bærbar skal forkæles

Share

Når du har en bærbar computer i den kompromisløse klasse, skal den selvfølgelig forkæles og forbedres med det ypperste tilbehør

Den magiske lampe

Den magiske lampe er ikke fra 1001 nats eventyr, men Beam er lidt eventyrlig, for den kan vise film på bagvæggen, inden du falder i søvn. Den kan bruges som vækkeur med billeder. Eller som køkkenlampe, der kan projektere tv-kokkens anvisningerne ned på bordfladen. Eller brug den til at vise rejsebilleder, film og powerpoint-præsentationer. Projektoren har indbygget højttaler. Set til 4300 kroner.

Dac skal du ha’!

Nu du har en lækker laptop, vil du gerne have ligeså lækker lyd i dine hovedtelefoner, men det er som regel ikke her, at producenten af din computer har gjort sig mest umage. Det har folkene bag Dragonfly til gengæld. Denne kombinerede digital- og hovedtelefonforstærker er på størrelse med et USB-stik. Alligevel er dac’en bedre til at lave 1- og 0-tal om til lyd end nogen bærbar computer, vi har hørt. Dragonfly Red er set til 1499 kroner.

Se også:  Bærbare computere [STORTEST]: Tag det kreative kontor med dig
Skrivebordshøjttaler deluxe

Hvem gider kigge på et par firkantede, sorte computerhøjttalere? Du har brug for en magisk trækasse, hvor du ikke rigtigt kan se, om den er fra fortiden eller fremtiden. Og hvor musikken kan leve. Udseendet er i stilfuldt træfinér i enten valnøddetræ eller ibenholt med kontakter i kobber. Du kan streame via både Bluetooth og Wi-Fi. Højttaleren er kompatibel med både Spotify og Tidal. Klipsch The Three er set til 4500 kroner.

Futuristisk Microsoft-mus

En computermus kan sagtens være et statussymbol. Det er vi i hvert fald overbeviste om, efter at have set denne ARC Touch Mouse Surface Edition fra Microsoft. Den er både så fornuftig-ergonomisk, innovativ og futurisk i designet, at den (helt diskret) skriger: Windows is the new Mac! Batterier følger med, og musen er selvfølgelig trådløs (Bluetooth 4.0). Set til 559 kroner.

Se også:  Lenovo Thinkpad X1 Nano [TEST]: Letvægter med solide kræfter

TAGS
Bærbar
Headset
mus
tilbehør

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S