Home » Hovedtelefoner og højttaler » Dynaudio klar med intelligente multirumshøjttalere
Dynaudio klar med intelligente multirumshøjttalere

Dynaudio klar med intelligente multirumshøjttalere

Share

 

Dynaudio Music tilpasser sig ethvert rum så musikken altid lyder optimalt og byder på personlige spillelister, der kun indeholder musik, som brugeren elsker. Alt sammen med et enkelt tryk på en knap

Dynaudio Music er en familie på fire højttalere. Alle er aktive, og hver enkelt højttalerenhed har en dedikeret, højtydende klasse-D forstærker, som er særligt tunet til at matche den.

Alle bas- og mellemtoneenheder er lavet af Dynaudios proprietære MSP materiale. Det samme materiale, som bruges på tværs af firmaets samlede produktfamilie – hele vejen op til topserien Evidence Platinum.

Deres soft-dome diskantenheder er baseret på Dynaudios topklasse højttalere, og det hele er blevet tunet af det samme hold, som arbejder på deres “penge-er-intet-problem-højttalere” og kompromisløse systemer til professionelle lydstudier.

Intelligente spillelister

Den medfølgende gratis app til iOS og Android enheder benytter Dynaudios Music Now algoritme, som lærer op til fem brugeres musiksmag at kende og spiller automatisk genererede spillelister med et enkelt tryk på en knap på højttaleren.

Det betyder, at den kedelige gennemgang af et utal af spillelister for at finde noget at lytte til, er unødvendig. Det er ligesom at tænde for radioen – men hvor kanalen med garanti spiller den musik, som lytteren gerne vil høre.

Alle Music højttalere har fem forudindstillinger. Disse kan fyldes med hvad som helst, der er tilgængeligt i appen: smarte Music Now spillelister (baseret på flere brugerprofiler), internetradiostationer, albums, kunstnere mm. Indhold fra udvalgte onlinetjenester kan også tilgås direkte fra appen.

Så når som helst du ønsker musik, skal du bare trykke på en knap på højttaleren, og du er klar til at lytte.

Intelligent DSP

Den indbyggede RoomAdapt teknologi opfanger, hvor højttaleren er placeret – i et hjørne, tæt på en væg eller med frit rum omkring sig – og optimerer ydeevnen, så den altid leverer den bedst mulige lyd. Du vil høre det mest i den rene, præcise bas og mellemtone. Også essentielle detaljer i musikken vil altid fremstå tydelige takket være NoiseAdapt – selv når der er støj i rummet og musikken spiller svagt. Der er ingen grund til at skrue voldsomt højt op for at høre sangene ordenligt, når samtalen bliver kraftigere, og der er heller ingen grund til at justere på tonekontrollerne.

Se også:  Nu kan du få AirPlay 2 på iPhone og iPad

Det er alt sammen baseret på Dynaudios ekspertise inden for digital signalbehandling, som er opnået gennem forskning i og udvikling af topklasse aktive højttalere, professionelle studio løsninger og ultramoderne hi-fi systemer i biler.

Den nye familie af højttalere består af:

Music 1 kører på batterier eller benytter strømforsyning. Den har en 10 cm højttaler og en 28 mm soft-dome diskantenhed. Den samlede ydeevne er 80 watt (hver enhed har sin egen 40 watt forstærker), og batterilevetiden er op til otte timer. Prisen er 3.799 kroner.

Music 3 kører på batterier eller benytter strømforsyning. Den har en 13 cm højttaler og to 28 mm soft-dome diskantenheder. Den samlede ydeevne er 120 watt (hver enhed har sin egen 40 watt forstærker), batterilevetiden er op til otte timer, og der medfølger en fjernbetjening. Prisen er 4.799 kroner.

Music 5 benytter strømforsyning. Den har en 13 cm højttaler, to 8 cm højttalere og to 28 mm soft-dome diskantenheder. Den leverer en samlet ydeevne på 250 watt (hver enhed har sin egen 50 watt forstærker), og der medfølger en fjernbetjening. Prisen 5.999 kroner.

Music 7 benytter strømforsyning. Den har to 13 cm højttaler, to 8 cm højttalere og to 28 mm soft-dome diskantenheder. Den samlede ydeevne er 300 watt (hver enhed har sin egen 50 watt forstærker), og der medfølger en fjernbetjening. Prisen er 7.499 kroner.

Se også:  Sonos klar med prisvenlig soundbar

Alle højttalere i familien kan streame via Wi-Fi, aptX Bluetooth og Apple AirPlay (de er også forberedt til AirPlay 2) og kan tilgå DLNA enheder på brugerens hjemmenetværk. De har alle USB-indgange til iOS lyd og opladning og analog indgang til 3,5 mm jackstik. Music 5 og Music 7 har desuden digitale, optiske indgange (begge understøtter signaler op til 24-bit/96kHz), og Music 7 har yderligere en HDMI forbindelse med Audio Return Channel, hvilket gør, at den kan bruges som soundbar.

Op til seks højttalere kan forbindes på samme tid, arrangeres som en multirumsgruppe eller styres individuelt fra Dynaudio appen.

Traditionsrigt håndværk fra Dynaudio

Hver enkelt model kan fås med lysegråt, mørkegråt, rødt eller blåt frontstof, som er specialfremstillet af det anerkendte, danske tekstilhus Gabriel og lavet af ægte, højkvalitetsmaterialer – inklusiv en formstøbt kant i børstet aluminium på Music 5 og Music 7. Det er et produkt, som er født til at holde – både med hensyn til stil og holdbarhed. Frontstoffet på Music 5 og Music 7 er udskifteligt, så du kan tilpasse udseendet i takt med, at din smag skifter. Både Music 5 og Music 7 kan monteres på væggen ved hjælp af et dedikeret vægophæng i stål.

Designet er klassisk Dynaudio med lidt inspiration fra origami, traditionelle kinesiske bådsejl… og Stealth jagerfly.

Hele serien er til salg nu i Illums Bolighus samt udvalgte hi-fi specialbutikker. Og i en begrænset periode kommer hver Music højttaler også med en kode, som giver ejeren ni måneders gratis musikstreaming på TIDAL.


TAGS
Dynaudio
multirum
musikstreaming

DEL DENNE
Share

Seneste Tech test
Seneste konkurrencer

Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

Alt om DATA

Lautrupsgade 7,
DK-2100 København Ø
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@altomdata.dk

Datatid TechLife

Lautrupsgade 7,
DK-2100 København Ø
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@datatid.dk

Audio Media A/S

Lautrupsgade 7,
DK-2100 København Ø
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg / Prislister:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 33 74 71 16
Annoncer: Medieinformation


Alt om DATA, Datatid TechLife  © 2019
Audio Media A/S