Home » Hovedtelefoner og højttalere » Dynaudio lancerer kompakt trådløs højttaler med bredt lydbillede
Dynaudio lancerer kompakt trådløs højttaler med bredt lydbillede

Dynaudio lancerer kompakt trådløs højttaler med bredt lydbillede

Share

Nyt look, optimeret lyd og avanceret DSP-tuning er blandt forbedringerne ved Dynaudios seneste Xeo-højttaler

Den danske højtalerspecialist Dynaudio har netop lanceret sin nye højtaler Xeo 10, som er efterfølgeren til Xeo-seriens prisvindende Xeo 2.  Den største forandring fra Xeo 2 til Xeo 10 sidder indvendigt. Xeo 10’s 14cm MSP woofer-system er blevet omarbejdet for at forbedre bassens og mellemtonens ydeevne. Den 28mm soft-dome-diskant har taget Xeo 2’erens design med sig, hvor hver driver er drevet af sin egen 65W digitale forstærker, der er indstillet efter og optimeret til præcis den driver, den opererer.

DSP-tuning løfter lydoplevelsen

DSP crossoveren har i Dynaudios nye Xeo 10 undergået en komplet gentuning, der med en højere delefrekvens betyder, at diskanten rækker lidt dybere i frekvensområdet. Det sikrer en bedre lydoplevelse næsten uafhængigt af lytterens placering i forhold til højtaleren. Den lydtekniske forbedring sporer sig tilbage til Dynaudios revolutionerende Focus XD trådløse og aktive højtalerfamilie, som selv fik en tur i DSP-gentuningsmøllen i 2017.

Kommende Xeo 10-lyttere kan dermed se frem til en forbedret lydspredning og et løftet niveau af off-axis performance, hvor den optimerede lydkvalitet især fremstår tydeligt ved de høje lydniveauer.

Xeo 10 bevarer Xeo 2’erens solide og akustisk velsammensatte kabinetter med en solid frontbaffel i aluminium helt fri for synlige skruer, da alle enheder er monteret fra bagsiden. Det er et velkendt, enkelt og eksklusivt design, som Dynaudio leverer med Xeo 10, der kommer i sort satin med sort baffel eller hvid satin med baffel i naturlig aluminimum, Xeo 10 kan som resten af Xeo-serien udvides med Dynaudio Connect-boksen, der tillader ekstra indgange og fleksible, trådløse funktioner.

Otto Jørgensen, produktleder i Dynaudio, siger: “Jeg er overrasket over, hvor stor en præstation, vi er lykkes med at få ud af Xeo 10. Xeo 2 var rigtig god … men holdet i Dynaudio Labs har overgået sig selv. At få den slags kraft og finesse ud af en så lille, praktisk højttaler er intet mindre end fantastisk.”

Prisen for Dynaudio Xeo 10 er 11.499 kroner.


TAGS
Dynaudio
xeo

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S