Home » Mobiltelefon » Nu er det officielt: Huawei har markedets bedste mobilkamera
Nu er det officielt: Huawei har markedets bedste mobilkamera

Nu er det officielt: Huawei har markedets bedste mobilkamera

Share

Dommen fra det toneangivende DxOMark er netop offentliggjort. Kameraet i Huaweis seneste topmobil, Mate 20 Pro, scorer den højeste karakter, der er givet til en smartphone

Det kommer ikke som den store overraskelse her på redaktionen, hvor vi har har rost kameraet i Mate 20 Pro til skyerne – læs vores anmeldelse her.

Men nu har DxOMark, der betragtes som den højeste autoritet når det gælder test og sammenligning af mobilkameraer, langt om længe frigivet deres dom over Huaweis seneste flagskibsmobil.

Fremragende trippelkamera

Den får en imponerede score på 109 point. Det er navnlig på stillbilleder, at den udmærker sig, ikke mindst på grund af de tre bagkameraer, som giver mulighed for flot vidvinkel og god zoom, kombineret med hurtig autofokus og lav støj, selv i mørke omgivelser.

Se også:  Huawei Freebuds 4i [TEST]: De bedste earbuds til prisen

På video klarer den sig også glimrende med en score på 97. Det er dog et enkelt point under Huawei P20 Pro, der ligeledes kom på markedet sidste år. Samlet har denne dog også præcis samme score på 109 point, så lige nu sidder Huawei med de to bedst placerede mobilkameraer.

I konklusionen hos DxOMark lyder det: “The Huawei Mate 20 Pro is a super-phone in every sense, and that is especially true when looking at its camera. The triple-lens setup is capable of producing excellent photo and video results across all shooting situations and deservedly shares the top position in the DxOMark Mobile ranking with its slightly smaller sibling, the P20 Pro, outperforming prominent competitors such as the iPhone XS Max, the Samsung Galaxy Note 9, and the HTC U12+”.

Se også:  Huawei Matebook 13 [TEST]: Stilsikker allrounder til fornuftig pris


TAGS
DxOMark
Huawei
mate
Mobilkamera

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S