Home » Skærm » Duel på skærm-teknologi [TEST]: Gaming versus prof
Duel på skærm-teknologi [TEST]: Gaming versus prof

Duel på skærm-teknologi [TEST]: Gaming versus prof

Share
Acer Concept D CM3271K

Egner sig særligt til: Billedbehandling     Skærmstørrelse: 27”     Pris: 4591 kr.

Teknologi – 4 af 6 stjerner

På specifikationsarket minder duellanterne om hinanden. De har samme kontrastforhold, og lidt usædvanligt har prof-skærmen samme opdateringsfrevkens som gamervarianten. Den har dog ikke helt samme responstid og er ikke G-Sync-forberedt, så den kan synkronisere med grafikkort.

Opløsning – 5 af 6 stjerner

Begge skærme har 2560 x 1440 pixel, det perfekte match til skærme, som har almindelige kontoropgaver. Da gamingskærmen har samme opløsning, er der dødt løb her.

Farver og farvedybde – 6 af 6 stjerner

Der er en god dybde i farverne,  især med de professionelle briller på. Men også, hvis du streamer en film, vil du opleve en større dybde i farverne. Alt i alt en klar sejr, selvom opløsningen fornemmes som mindre detaljeret trods samme specifikationer.

Se også:  AOC’s profesionelle gamingskærm opdaterer med 360 Hz

Ergonomi – 6 af 6 stjerner

Det er ultralet at justere skærmen op og ned og også at vippe den. Vi kan ikke ønske os mere, så højeste karakter – ganske som for gamingskærmen.

Test i spil – 4 af 6 stjerner

Prof-skærmen har en meget høj opdateringsfrekvens, og det kan mærkes. Men den fastholder ikke billedet helt så roligt som gamingskærmen, og det er, som om detaljerne står mindre frem end i gamingvarianten.

Test til almindeligt brug – 6 af 6 stjerner

Prof-skærmen har flot naturlighed i farverne. Ord som stoflighed og farveægthed kommer på læberne. Ved billedredigering er prof-skærmen klart overlegen. Farvene står mere rigtigt, og skærmen er også en anelse skarpere, når du skriver. Til gengæld har skærmen ikke helt samme glød og glans som gamingskærmen. Trods det en sikker sejr.

Design – 5 af 6 stjerner

Den enkle holder til panel og træfod skaber et nydeligt og enkelt design, som løfter kvalitetsindtrykket af den ellers ret store skærm. 

Pris – 5 af 6 stjerner

Concept D-skærmen fortjener opmærksomhed, da den har en god størrelse og god opløsning til allroundbrug. Læg dertil et ret flot, nærmest skandinavisk design. Vi glæder os over en for prisen usædvanlig god farvegengivelse. Den høje opdateringsfrekvens er usædvanlig for en monitor af denne type, og at der medfølger ”flapper” på sider og top, så sollys fra omgivevelserne ikke kan genere.

Se også:  Guide: Skærme til hjemmekontoret – det skal du vide

Testholdet mener – 6 af 6 stjerner

Concept D-skærmen er en ret dyr professionel skærm, som er faldet små 2500 kroner i pris. Den er fremragende til prisen. Kun på hastighed ved gaming taber den. Den performer bedre end markedet generelt og er testens sikre vinder. 

TAGS
Acer
Acer Predator
computerskærm
duel
gamingskærm
pc-skærm

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S