Home » Printer » Du bruger din printer på nettet!
Du bruger din printer på nettet!

Du bruger din printer på nettet!

Share

Canon har netop lanceret en lang række nye printere, og
ikke overraskende er det multifunktionstyperne, som man satser mest på.

Vi forbrugere vil lige så gerne have en, der kan klare det hele frem for en, der ”bare” kan printe.

Men den nye serie er også baseret på vores behov. Ifølge en undersøgelse, som Canon har foretaget i USA – gående på deres MP830 multifunktionsprinter – så bruger 32 % af os computeren til e-mail daglig. 27 % printer direkte fra internettet – billeder er faktisk helt nede på 3 %!

Disse tal har gjort, at Canon har lanceret en ny smart software – en printermenu som lægger sig i din internetbrowser. Med den kan du for eksempel sørge for, at kun teksten på siden printes ud. At kun aktive områder – og ikke reklamer – kommer med. Softwaren er ret intelligent og skulle være bedre end andre varianter, som tidligere er set – for eksempel fra HP.

[pt id=’2003340′ size=’large’ link=’file’ html_attrs=’title=”En amerikansk undersøgelse viser at brugere af en af Canons mest populære MFP’ere bruger den mest sammen med internettet. Vi printer mere og mere herfra.”‘]

En amerikansk undersøgelse viser, at brugere af en af Canons mest populære MFP’ere bruger den mest sammen med internettet. Vi printer mere og mere herfra.

Design og Wi-Fi

To af de kernepunkter, som har betydet succes for Canons MFP’ere, er design og brugervenlighed – ifølge dem selv. Det kan vi godt tilslutte os – Canons MFP’ere hører til blandt de flotteste på markedet. Ikke mindst fordi de kan klappes sammen, så de fylder mindre og syner flottere på skrivebordet.

Se også:  Canon klar med to prisvenlige full frame-objektiver

I mange modeller er der to papirbakker – en til almindeligt papir i bunden og en bagerst til fotopapir.

Modeller med Wi-Fi vil blive udvidet, og man øger skærmstørrelsen på LCD-displayet på flere modeller.

Bedre farveprint og økonomi

Ingen producenter kan i dag sælge uden også at have miljøet med ind over. Det er blevet et salgsparameter. Derfor er der flere tiltag i det nye line-up. Et af dem er Quick start, som betyder, at printeren bruger meget kort tid på at starte op. Ud over at det er bekvemt, har man faktisk regnet på, at det kan spare penge, hvis du bruger printeren jævnligt. Det afhænger naturligvis af, hvor meget du betaler for din strøm. Men ingen af os i Danmark slipper vist billigt!

Se også:  Canon Pixma G3560 [TEST]: En kreativ blæksprutte

Men det handler om print, og Canon kan fejre 10 år på deres printteknologi. De har i dag ned til en picoliter blækdråber – også i de billigere modeller. I 1999 introducerede man seks farver og fire picoliter med 1200 dpi opløsning via 1536 printdysser. I dag har man op til 10 farver (heraf en grå til sort-hvid print), en picoliter, 9600 dpi og hele 7680 printdysser!

[pt id=’2003338′ size=’large’ link=’file’ html_attrs=’title=”Den imponerende MP990 MFP’er er en halvdyr sag. Men den har til gengæld print og scanner som kan tilfredsstille professionelle.”‘]

Den imponerende MP990 MFP’er er en halvdyr sag. Men den har til gengæld print og scanner, som kan tilfredsstille professionelle.

Kæmpe topmodel

I den nye line-up vil det især være de små modeller, som MP270 til 499 kroner og MP490 der har LCD-skærm og kortlæser til 699 kroner, der vil være de store hit målt bredt. Blandt de større modeller vil det være MP560, der har Wifi og 9600 dpi til 1.299 kroner, og MP640 der har 7,5 cm skærm samt 4800 dpi scanner, der er rigtigt interessante. Den sidstnævnte koster 1.499 kroner.

Topmodeller har vi haft lejlighed til at kigge på i en tidlig version, og her er tale om en imponerende sag med seks separate patroner, grå blæk til monoprint og en skærm på hele 9,5 cm. Den har desuden 35 mm filmscanner. Prisen vil ligge på lige under 2.700 kroner, når den kommer på markedet til november. De mindre modeller kan du købe fra september.

[pt id=’2003337′ size=’large’ link=’file’ html_attrs=’title=”Pixma 7000 er en kæmpe A3+ printer som kan bruges til de større kontorer. Den kan printe dupleks og har en række standardopstillinger som mange erhverv kan bruge.”‘]

Pixma 7000 er en kæmpe A3+ printer, som kan bruges til de større kontorer. Den kan printe dupleks og har en række standardopstillinger, som mange erhverv kan bruge.


TAGS
A3+ printer
Canon
MP560
MP640
MP830
MP990
Multifunktionsprinter
Pixma 7000

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S