Home » Energi » Du sparer penge, hvis du oplader mobilen med omtanke
Du sparer penge, hvis du oplader mobilen med omtanke

Du sparer penge, hvis du oplader mobilen med omtanke

Share

OnePlus byder ind med 5 gode råd til, hvordan du kan reducerer dine udgifter ved at spare strøm på din smartphone

Flere danskere er begyndt at vaske tøj om aftenen, gå tur med hunden uden gadebelysning og slukke for kontakten på TV’et, når det ikke bliver brugt. Alt sammen pga. de stigende elpriser.

Men også på vores smartphones findes der strømbesparende tiltag, som med fordel kan tages i brug, hvis du vil gøre elregningen mindre. Ifølge Marie Dam Feldborg, marketingdirektør i OnePlus, så er der særligt et råd, som nemt kan tages i brug:

“De fleste danskere lader deres smartphone op om natten, mens de sover. Men langt de fleste nye smartphones i dag har ikke brug for 6-8 timers opladning – nogle kan nøjes med blot 10 minutters opladning til en hel dags brug. Derfor kan man lige så godt oplade smartphonen om morgenen, mens man er i bad – og på den måde spare strøm”.

Herunder giver OnePlus gode råd til, hvordan forbrugere kan spare strøm på telefonen.

Se også:  Se med når Samsung præsenterer årets topmobiler i eftermiddag
5 gode råd til at spare på strømmen

Med bare små ændringer kan brugerne skære ned på tiden i opladeren – og på samme tid spare penge.

  1. Drop de lange opladninger om natten. De nyeste batterier i vores smartphone bliver lynhurtigt opladt. Så drop den lange opladning om natten – det er spild af strøm.

  2. Sluk for unødvendige funktioner i telefonen. Der er mange programmer og indstillinger, som kan spare på strømmen. Fx kan du skrue ned for lysstyrken, lukke apps, der kører i baggrunden, og slå bluetooth og Wi-Fi fra, hvis du ikke bruger det.

  3. Oplad på arbejde eller i skolen. Lån en stikkontakt, når du er på café, i skole eller på job. Køb en ekstra oplader, så du altid har en oplader i tasken, og udnyt de mange stikkontakter rundt omkring.

  4. Sæt telefonen på flytilstand. Skal din telefon alligevel ligge i tasken under et møde eller en forelæsning? Så sæt den på flytilstand. En telefon, hvor skærmen ikke er aktiv, kan holde strøm i op til flere dage.

  5. Download apps, så du kan holde øje med elpriserne. Prisen på el varierer, og det er ofte billigst om natten. Der findes en række apps, der kan hjælpe dig med at finde de billigste tidspunkter. Fx kan du med app’en “Elpriser” se dagens og morgendagens forventede elpriser og dermed planlægge dine opladninger efter dem.

Se også:  Nu kommer den første mobil med 200 MP kamera
Strøm til en hel dag på 10 min.

OnePlus slutter ikke overraskende deres  række af glimrende råd med at gøre opmærksom på at deres egen nye OnePlus 10T 5G kun skal bruge 10 minutter i strømstikket for at få nok strøm til en hel dag, og vil man have en fuld opladning, tager det ikke mere end 19 minutter at lade det indbyggede 4800 mAh-batteri fuldt op. Du kan læse vores test af mobilen her:

OnePlus 10T [TEST]: Denne mobil kan ændre dit liv


TAGS
energibesparelse
smartphones
strømbesparende

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S