Home » Styresystem » Du kan stadig opgradere til Windows 10 gratis
Du kan stadig opgradere til Windows 10 gratis

Du kan stadig opgradere til Windows 10 gratis

Share

Sidder du med Windows 7 eller Windows 8.1 på din pc, kan du opgradere til Windows 10 helt gratis, hvis du gør brug af et lille krumspring

Løbet er kørt for Windows 7, der igår officielt blev lagt i graven. Der kommer ikke flere opdateringer til systemet, heller ikke sikkerhedsopdateringer, så det er på tide at opgradere, hvis du ikke vil risikere at blive bombarderet med vira og andet skidt.

Windows 8.1 lever nogle år endnu, men ærlig talt er der ikke megen grund til at holde fast i denne lettere rodede overgangsversion af at styresystem, når muligheden for det ganske glimrende Windows 10 er der.

Og det er den, hvis du kan leve med at se lidt let på nogle gråzoner i licensreglerne (det står intet om, at det er direkte forkert at anvende metoden).

Download-side er stadig aktiv

For i virkeligheden er tilbuddet om gratis opgradering til Windows 10, som brugere af Windows 7 og Windows 8.1 fik ved lanceringen, udløbet forlængst. Men der findes faktisk stadig en mulighed for at gøre brug af det. Det gør hjemmesiden ZDNET opmærksom på.

Find priser på Windows 10 her.

Hvis du går ind på denne Windows 10 download-side er der mulighed for at hente styresystemet ned til din pc, direkte klar til at opgradere den. Du kan også vælge at flytte installationen over på et lagermedie, så du kan opgradere en anden pc. Når du kører filen får du de to muligheder at vælge imellem.

Windows 10 download-side.

Windows 10 download-side.

Selvom man skulle tro det ville være tilfældet, bliver du faktisk ikke bedt om en produktnøgle under installationen. Windows 10 valideres online og kører derefter uproblematisk. Sådan er meldingen i hvert fald fra en stor mængde brugere, der har prøvet metoden.

Her på redaktionen har vi ikke længere adgang til computere med Windows 7 eller Windows 8.1, så vi har ikke afprøvet det selv, men vi hører gerne om jeres erfaringer med opdateringen. Skriv en kommentar herunder.

Guide: Få en helt frisk Windows-pc


TAGS
Windows 10

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S