Home » Skærm » Du kan med sindsro forlade denne superbrede skærm
Du kan med sindsro forlade denne superbrede skærm

Du kan med sindsro forlade denne superbrede skærm

Share

Den nye 86 cm brede pc-skærm Philips 346P1CRH kan et klimavenligt trick: Den skruer ned for lyset, når du går.

Skærmproducenten MMD, der er licenspartner med Philips, lancerer nu en ny 34”-skærm, Philips 346P1CRH. Der er tale om en ultrabred, buet WQHD-skærm, og MultiView-displayet giver mulighed for at tilslutte flere enheder samtidig, for eksempel en pc og en notebook.

Det er en skærm, der stiller krav til skrivebordskapaciteten. Panelbredden er hele 86 centimeter, men med skærmens Compact Ergo Base kan man heldigvis tilte, dreje og højdeindstille og dermed give den individuelle bruger mulighed for at opnå maksimal komfort og effektivitet.

Skærmen leverer Crystal Clear-billeder med en opløsning på 3440 x 1440 pixel og 178/178-synsvinkler. Det ultrabrede format giver mulighed for at arbejde med flere dokumenter side om side, og det appellerer til at lang række brugere – fra finanssektoren til grafisk design. Men gamingfolket vil også kunne få glæde af skærmens Adaptive-Sync-teknologi, der giver flydende opdatering og ultrakorte responstider.

Indbygget dockingstation

Skærmen har en indbygget USB-C-dockingstation med strømforsyning. Det er oplagt at slippe for rod ved at forbinde alt ekstraudstyr som tastatur, mus og RJ 45-ethernet-kabel til denne dockingstation.

Philips 346P1CRH er udstyret med et sikkert webcam, der dukker op, når man har brug for det – og glider tilbage i skærmen, når man ikke bruger det. Kameraet har også Windows Hello-ansigtsgenkendelse, der logger brugeren ind på under to sekunder – tre gange hurtigere end med et kodeord.

Skærmen er udviklet med tanke på klimaet: Dens PowerSensor registrerer, om brugeren er til stede, og dæmper skærmens lysstyrke, når brugeren forlader skrivebordet. Det reducerer ifølge producenten energiforbruget med op til 70 procent og forlænger skærmens levetid.


DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2020
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S