Home » Hovedtelefoner og højttalere » Nu har Philips sit eget “Sonos-system” i tv’er og højttalere
Nu har Philips sit eget “Sonos-system” i tv’er og højttalere

Nu har Philips sit eget “Sonos-system” i tv’er og højttalere

Share

DTS Play-Fi er en app-baseret platform, som gør det muligt at koble produkter sammen på tværs af mærker, så du får et trådløst system i hjemmet til at spille musik og radio. Den rulles ud i løbet af året til en lang række TV og audioprodukter med Philips-logo på

Philips OLED805 bliver det første produkt fra TP Vision med mulighed for trådløs multirumslyd via DTS Play-Fi. Det kommer på markedet i juli og resten af året rulles DTS Play-Fi ud i en lang række TV og audioprodukter med Philips-logoet på.

DTS Play-Fi er en app-baseret platform, som gør det muligt at koble produkter sammen på tværs af mærker, så du får et trådløst system i hjemmet til at spille musik og radio: Tommelfingerreglen er, at op til 32 enheder kan forbindes – hvoraf de 16 kan spille det samme nummer – og der er otte forskellige mennesker, som kan bruge systemet samtidig.

Se også:  Philips OLED+935 [TEST]: Forvandler hele stuen til et stadion

Philips OLED805 bliver også den første model med DTS Play-Fi fra en førende TV-producent, og TP Vision bebuder, at ud over Philips Android TV vil løsningen også blive bygget ind i soundbars og højtalere:

“Den nye mulighed for at lade TV’et indgå i hjemmets musiksystem vil også række bagud, idet vi i 2. halvår kommer med en firmwareopdatering til Philips Android TV fra 2019 og frem”, fortæller Nordic Business Manager Jan Hollendsted fra TP Vision, som står bag Philips’ TV- og audioprodukter.

Lyd i topkvalitet

Hi-Res Audio, og DTS Play-Fi kører i et lukket netværk, så du eksempelvis kan streame musik fra din smartphone eller lyden fra dit TV rundt i huset. Enten så alle festdeltagere får den samme musik eller lad musikken følge dig fra rum til rum. Den spændende fodboldkamp i TV kan du lydmæssigt også tage med dig til et andet rum i kaffe- eller tissepausen.  Du kan også betjene systemet med tale via Alexa og Siri. Hvis du kobler flere trådløse højtalere sammen kan du få stereolyd eller 5.1 surroundlyd.

Se også:  Sonos Roam [TEST]: Techsmart mini-højttaler


TAGS
dts
multirum
Philips
Sonos

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S