Styr strømmen med stemmen

Styr strømmen med stemmen

Share

D-Link er klar med smarte strømskinner, der forstår hvad du siger til dem

Stemmestyring er det nye, og på den igangværende CES-messe vælter det frem med nye gadgets, der er integreret med diverse stemmestyringstjenester. D-Link har valgt at satse på Google Assitant i deres nyeste produkter.

Det gælder overvågingskameraerne mydlink DCS-8000LH HD og DCS-8100LH HD Wi-Fi samt strømstikket DSP-W115 Wi-Fi og strømskinnen DSP-W245 mydlink Wi-Fi Power Strip.

Det betyder blandt andet, at dine kameraer kan kobles til Chromecast, så du kan få vist de levende billeder på dit tv, ligesom du kan tænde og slukke for strømmen via talegenkendelse med Google Assistant.

Se også:  D-Link COVR-C1203 [TEST]: Med mesh-hjerterne på de rette steder

”Med D-Links nye produktintegration med Google Assistant har du mulighed for at styre dit mydlink-kamera og intelligente strømstik alene med din stemme,” siger Kevin Wen, direktør for D-Link i Europa, og fortsætter: ”Vi har planer om at udvide sortimentet af Google Assistantkompatible produkter, så vi kan gøre det endnu lettere for forbrugerne at automatisere deres smart homes.”   

For at konfigurere enhederne skal du blot gå ind i indstillingsmenuen i din Google Home-app eller Google Assistant på din telefon. Her skal du vælge Home Control og følge instruktionerne – så er din mydlink-konto koblet til Google Assistant.

Produkterne er på vej på markedet, men der er endnu ingen forlydende om nøjagtige lanceringsdatoer eller priser.

Se også:  D-Link AC2600 (DIR-882) [TEST]: Billig og langtrækkende

Del denne