Home » Hardware » Ny streamingplatform fra DR skal konkurrere mod Netflix – prøv den nu
Ny streamingplatform fra DR skal konkurrere mod Netflix – prøv den nu

Ny streamingplatform fra DR skal konkurrere mod Netflix – prøv den nu

Share

Et konstant flow af relevant indhold tilpasset dig samt nem adgang og synkronisering på tværs af alle devices skal få DRTVs streamingtilbud op i en liga, der kan matche Netflix og de andre store spillere

Netflix har været en bombe under tv-verdenen. Streamingtjenesten har vendt op og ned på måden vi tilgår tv-indhold. Det har DR kunnet mærke og har da også løbende forsøgt at tilpasse sig tidens nye vaner.

En konstatering af at over 40 procent af de nye mellem 20-29 år nu ikke engang ejer et tv med adgang til traditionelt kabel-signal, får imidlertid DR til at satse endnu stærkere på streaming.

En helt ny platform bliver sat i søen den kommende tid, og den skal forsøge at formidle DRs indhold på en måde, der er helt up-to-date med tidens teknologi og de moderne brugervaner.

Se også:  Google fjernede Ramasjang-app på grund af lakridspibe
Mere personlig

Den nye platform får en position, der er ligeværdig med hovedkanalen DR 1, og bliver en ligeså vigtig indgang til DRs indhold.

Den vil have sit helt eget liv og følge en selvstændig plan for publicering, tilpasset streamingvaner fremfor klassiske broadcast-mønstre. Samtidig vil man bestræbe en længere liggetid, så indholdet ikke forsvinder så hurtigt igen.

Der vil være en redaktionel prioritering, så man altid præsenteres for nyt og friskt indhold, men samtidig vil udvalget også blive tilpasse den enkelte bruger. Har man allerede set en udsendelse, vil den ikke dukke frem igen, og du vil få anbefalinger tilpasset dine vaner.

I det hele taget vil man få meget mere ud af sit personlige login. Du vil have mulighed for at fortsætte hvor du slap i en udsendelse, når du skifter fra et apparat til et andet. Eksempelvis din pc eller dit Apple TV derhjemme til din smartphone eller tablet på farten. Der er gjort en indsat for at skabe et homogent univers på tværs af platforme.

Se også:  Samsung The Sero [TEST]: Det vildeste der er sket for tv'et i dette årtusinde

Ligesom på Netflix vil flere brugere kunne oprette en profil under samme login, så hvert medlem af familien har sine egne favoritlister m.m. Det vil også være muligt at afgrænse børnenes profiler fra upassende indhold eller indskrænke adgangen, så det kun er Ramasjang de kan se.

Til den nye platform har DR gjort brug af en standardløsning leveret udefra. Det skal sikre at den konstant kan levere det nyeste på features og teknologi.

Forpremiere allerede i dag

Det nye DRTV lanceres officielt til efteråret, men du kan allerede prøve det nu. Der er forpremiere her.


TAGS
DR
streaming
tv

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S