Home » Software » Drop dvd og blu-ray: Se de nye film på nettet
Drop dvd og blu-ray: Se de nye film på nettet

Drop dvd og blu-ray: Se de nye film på nettet

Share

Film on demand er den perfekte måde at sprøjte gode film fra computeren og ud via hjemmebiografen uden at skulle bakse med dvd’er og blu-ray-skiver. Vi guider vej til nettets filmudlejningstjenester – blandt andet en enkelt med stærke gratis film.

Det har været lidt længe undervejs herhjemme, men nu findes der efterhånden et godt udvalg af onlinetjenester, hvor du kan få film leveret direkte via computeren frem for at skulle købe eller leje en dvd eller blu-ray-disk ude i byen.

De mest kendte er nok tv-kanalernes tilbud, såsom TV2’s Sputnik og Viasats Viaplay. Hvor Sputnik leveres i et samarbejde med Yousees filmtjeneste Cinema og koster fra 19 kroner og op, hver gang du lejer en af de 1.000 film i kataloget for et døgn, kan du hos Viaplay købe en film- og tv-pakke til 99 kroner om måneden.

Se også:  Prisvenlig streamingtjeneste giver danskerne mere indhold

Viaplay-pakken giver ubegrænset adgang til TV3-programmer og typisk lidt ældre film fra kataloget, mens de nyeste film derudover koster et engangsbeløb at leje ligesom hos Sputnik/Yousee. Af andre veletablerede firmaer kan vi også nævne både onlinebutikken CDON og dvd-udlejningsfirmaet Lovefilm, der også for nylig er gået i luften med streaming af film til kunderne.

[pt id=’2017281′ size=’large’ link=’file’]

 

Svenske filmfreaks indtager Danmark

Der er også for alvor gang i filmudbuddet hos vores svenske naboer, der har lanceret tre af deres fremmeste tilbud på det danske marked. Tjek for eksempel Headweb, der rummer imponerende 3.000 titler i kataloget (deraf omkring 60 i HD), og som en lille bonus kan anvendes både via en Playstation 3 og en Boxee Box.

[pt id=’2017279′ size=’large’ link=’file’]

 

Lidt færre film (inklusive et lille HD-udvalg) finder du hos Film2home, der til gengæld enten skal streames fra 29 kroner og op for et døgn eller købes fra 79-149 kroner, hvor du skal downloade filmen til en lidt dyrere pris, men kan se den, så ofte du lyster.

[pt id=’2017278′ size=’large’ link=’file’]

 

Mest interessant for de fleste er dog nok Voddler, der både er en god filmportal, hvor brugerne kan kommentere og vurdere de enkelte film og samtidig byder på rigtig mange gode gratis og forskellige film som Æblemostreglementet, Tsotsi, Saw, Metropolis og Private Parts.

Mens en række af disse lidt ældre film kan ses kvit og frit kan de nyeste af katalogets mere end 2.000 filmtitler lejes for 19 kroner og op ligesom hos konkurrenterne.

[pt id=’2017280′ size=’large’ link=’file’]

 

» www.sputnik.tv2.dk
» www.yousee.tv/film
» www.viaplay.dk
» http://streaming.lovefilm.dk
» http://downloads.cdon.com
» www.headweb.com
» www.film2home.com
» www.voddler.com


TAGS
Blu-ray
dvd
Guide
on demand
Tips og trick

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S