Home » Drone » Droner [STORTEST]: Droner der dur til noget
Droner [STORTEST]: Droner der dur til noget

Droner [STORTEST]: Droner der dur til noget

Share

Droner bliver kvikkere, bedre til fotografering og nemmere at flyve. Vi har sendt tre funktionsspækkede eksemplarer op i forårsluften

Uanset om du vil skyde krystalklare fotos fra 120 meter over et frådende vandfald, snuppe luftbårne feriebilleder på stranden eller arbejde for tv eller ejendomsmæglere, er det mere oplagt end nogensinde før at nyde den fulde cinematiske frihed, som man kun kan få med en drone.

I modsætning til landbaserede kameraer kan droner skyde fra enhver vinkel, (næsten) enhver højde og ethvert perspektiv og lave fotos og videoer, som bobler af veloplagthed. Det bedste af det hele er, at selv gode modeller i dag koster under 1500 kroner.

Se også:  Pas på hovedet! DJI klar med kvalitetsdrone som må flyve i byen

Lad os som eksempel tage den nye DJI Air 2S. Denne forbløffende model kan skyde i 5,4K, selvstændigt følge brugeren gennem et terræn med mange forhindringer og sågar videofilme et udvalg af fortløbende cinematiske skud på egen hånd og derefter svejse dem sammen, så resultatet bliver en fiks lille video.

Eller hvad med den avancerede PowerEgg X Wizard, der har en vandtæt yderskal og flydepontoner, der gør det muligt at lande på vandet? Selv den billige Ryze Tello, som er på størrelse med en håndflade, og som er fuldt programmerbar, kan skyde 720p-video i fornuftig kvalitet.

Uanset om man er hobbyfotograf, amatørkinematograf eller en professionel fotograf, der søger et helt nyt luftbåret perspektiv, er der en dronemodel for enhver. Lad os tage med nogle af de bedste på en tur op i det blå.

Se også:  En drone til dine selfies: Snap er klar med et selvflyvende kamera

Læs anmeldelserne på de næste sider:

1 2 3 4Næste

TAGS
Drone
fotografering
Guide

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S