Home » Mobiltelefon » Drønlækker kineser-mobil
Drønlækker kineser-mobil

Drønlækker kineser-mobil

Share

Huawei Ascend P6 er den slankeste mobil på markedet og lækkert udført i børstet aluminium. Prisen er langt lavere end de fleste af konkurrenterne …

Kinesiske Huawei kæmper sig med sikre skridt ind på smartphone-markedet med den ene mobil efter den anden, som prismæssigt ligger et stykke under konkurrenternes topmodeller, men i andre henseender overgår dem.

Seneste skud på stammen er Ascend P6, der udmærker sig ved at være verdens tyndeste mobil. Blot 6,18 mm måler den i tykkelsen, og designet er utrolig lækkert udført i børstet aluminium. Inspirationen fra Apple er til at føle på, og havde det ikke været for den afrundede bund, var der næsten tale om kopi. Dog er byggekvaliteten ikke helt den samme som iPhone. Ascend P6 tager lettere mod ridser og skrammer.

Se også:  Et ægte kvalitetskamera i mobilen: Sony lancerer Xperia PRO-I med stor 1.0-type sensor

Den 4,7” store hd-skærm står virkelig flot og har god betragtningsvinkel, ganske givet fordi der er anvendt ips-panel. Kameraet er middelmådigt, men hvis det kan trøste, får du 5 MP frontkamera, så du kan tage højtopløste selvportrætter.

Mobilens ydelse er ikke imponerende. Måske vi er blevet forvænte, men en 1,5 GHz quad core-processor føles altså en anelse sløv, når man sammenligner med de nyeste Android-mobiler med toptunet Snapdragon 800-processor. Der er 2 GB ram, og det kompenserer lidt, men til gengæld får du så kun 8 GB indbygget lagerplads, dog med mulighed for at opgradere via hukommelseskort.

Største svaghed er softwaren. Som udgangspunkt er Huaweis egen Emotion UI-brugerflade dejlig simpel og nem at gå til, men kommer man ned i detaljer som tastatur, menuer og de nye privatlivs-features, som giver bedre mulighed for at kontrollere, hvad apps har adgang til, begynder frustrationerne at dukke op.

Se også:  Nu bliver der mobilkrig: Kinesisk mobilgigant ruller bredt ud i Danmark

Vi forventer, at Huawei får afhøvlet knasterne, og når det er gjort, vil der være tale som en yderst flot og nogenlunde kompetent mobil til en god pris.


Ascend P6
3
Sending
User Review
0 (0 votes)
TAGS
Ascend
Huawei
smartphone

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S