Home » Lagerenheder » Driftsikker NAS der er forberedt på vokseværk
Driftsikker NAS der er forberedt på vokseværk

Driftsikker NAS der er forberedt på vokseværk

Share

Synology DS1513+ dækker små virksomheders behov for sikker lagring og avancerede features. I denne NAS er operativsystemet stjernen

En 5-bay NAS som Synology DS1513+ er ikke uventet mest møntet på virksomhedsbrug. Der er trods alt tale om en investering af en vis størrelse for en NAS, som køberen selv efterfølgende skal udstyre med harddiske.

De tilbudte funktioner understøtter også på fineste vis den tiltænkte rolle som omdrejningspunkt for datalagring i mindre til mellemstore virksomheder.

[pt id=’2027631′ size=’large’ link=’file’ html_attrs=’title=”Gemt bag dette beskedne ydre ligger en perle af en NAS brugervenlig og effektiv.”‘]

Gemt bag dette beskedne ydre ligger en perle af en NAS, brugervenlig og effektiv.

Synology DS1513+ har en imponerende række egenskaber, der knytter sig til hardwaren. Kabinettet, der er robust, gemmer på en dual core-processor på 2,13 GHz samt 2 GB ddr3-ram.

Det er en god base, men ikke det egentligt imponerende. Fire 1 Gbit/s LAN-porte med LInk Aggregation er til gengæld. Her opnår man en fint stor, samlet båndbredde til og fra enheden. Samtidig betyder den indbyggede redundans, at enheden stadig er oppe, hvis en LAN-forbindelse skulle svigte.

Se også:  Samsung Portable SSD T7 Touch [TEST]: Lynhurtigt og supersikkert drev til lommen

En anden positiv ting er blæserløsningen. De to 80 mm-blæsere kan let skiftes ud, og der er indbygget redundans, så den ene blæser speeder op, hvis den anden skulle svigte.Støjniveauet er som standard behageligt lavt bedømt med fire installerede harddiske.

En sidste interessant ting er, at DS1513+ meget ulig andre enkeltstående NAS-servere er konstrueret således, at kapaciteten i kabinettet kan udvides med udvidelsesenheder, hvis behovet skulle opstå senere.

Hvis de fem SATA-harddiske, der monteres i SATA 3 Gb/s-interfaces med op til 20 TB lagerplads ikke længere er tilstrækkelige, kan man tilføje op til to DX213- eller DX513-enheder.

Hvis man tilslutter to DX513-enheder, vil man kunne øge kapaciteten med ekstra 40 TB. Prisen for en DX513 er samtidig noget lavere end for en DS1513+, så det økonomiske incitament til at gøre dette i stedet for at investere i en ny NAS er der bestemt.

Hjernen i denne NAS er Synology DSM 4.2. Det er nyeste version af det brugervenlige operativsystem til NAS-servere.DSM 4.2 viser sig for brugeren som den grafiske brugergrænseflade, der binder de mange avancerede egenskaber sammen. Det gør den overbevisende i et brugermiljø, hvor ikoner giver adgang til de mange forskellige administrationsmuligheder.

Se også:  Gratis opdatering booster Qnap-nas'er med skylager og kunstig intelligens

Det hele virker logisk. Man skal lære det at kende, men alt synes at høre til, hvor man forventer det. De forskellige menuer er overskuelige, og det er muligt at åbne flere vinduer med administrationsider ad gangen. Størrelsen på vinduerne kan man så ikke helt styre.

Via pakkecentret kan man udvide DS1513+´s funktionalitet med apps, der omfatter multimediebrug, forretningsbrug, sikkerhed, backup og værktøjer som tilføjer forskellige servertyper samt værktøjer hertil.

DSM 4.2 giver brugeren omfattende oplysninger om status, ressourceforbrug med mere. Den indbyggede hjælpefunktion er glimrende til at gøre tingene mere forståelige.

Denne NAS understøtter selvfølgelig et hav af raid-opsætninger, herunder raid 5, raid 6 og raid 10. Den understøtter også anvendelse i forbindelse med virtuelle miljøer som VMWare, Citrix og Microsoft Hyper-V.

Vi målte hastigheden med fire monterede 3 TB WD Red-drev i raid 5.I testforløbet blev den sekventielle hastighed målt til 38,6 MB i læsehastighed og 85,3 MB/s i skrivehastighed.


Synology DS1513+
  • Elforbrug
  • Ydelse
  • Features
  • Brugervenlighed
  • Pris
4
Sending
User Review
0 (0 votes)
TAGS
lagerenhed
nas
Synology

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2020
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S