Home » Internet » Download video fra nettet
Download video fra nettet

Download video fra nettet

Share

save2pc gør det nemt at downloade videoer fra nettet. Den gratis version giver dog ikke mange valgmuligheder

Internettet er fyldt med video, som ligger på tjenester som YouTube, Vimeo og mange andre. Som udgangspunkt ligger de der for at du kan streame dem, men det er også muligt at downloade dem til din pc. Det skal du bruge et særligt program til, og der findes efterhånden nogle stykker der tager hånd om den sag.

Et af dem er save2pc, og det understøtter som udgangspunkt en lang række forskellige tjenester samt lydformater og videoformater. For at få adgang til alt dette skal du dog betale 29 dollars.

Der tilbydes dog også en Lite-version som er helt gratis og det var den vi testede. I beskrivelsen stod at man fik adgang til at downloade fra YouTube og at man kunne vælge at gøre det i Avi-, Mpeg- eller Flv-format. Det første var korrekt, men det viste sig desværre at det eneste format du kunne få lov at hente videoerne i var Flv, som desværre langt fra understøttes i alle medieafspillere.

Det begrænser anvendeligheden en smule, men problemet kan løses ved at hente en af de forholdsvis mange gratis afspillere som understøtter formatet. Et alternativ kan også være at bruge YouTube Downloader i stedet som i den gratis version også inkluderer videokonvertering.

Rent funktionelt er der dog intet at klage over. save2pc registrere selv url’en når du er inde på en YouTube-video og derefter er det blot at klikke download.

Er det kun YouTube-videoer du ønsker at hente og kan du klare dig med Flv-format, kan programmet således sagtens anbefales.


save2pc
  • Features
  • Brugervenlighed
  • Pris
3

Alt om DATA siger

Mulighederne er ret begrænsede, når du bruger den gratis version, men kan du leve med hvad du får, er save2pc et nemt program at bruge, når du vil have YouTube-videoer ned på din computer.

Sending
User Review
0 (0 votes)
TAGS
Internetvideo
save2pc
Youtube downloader

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2020
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S