Home » Mobiltelefon » Nu er det nemt at hjælpe far og mor med smartphone-teknikken
Nu er det nemt at hjælpe far og mor med smartphone-teknikken

Nu er det nemt at hjælpe far og mor med smartphone-teknikken

Share

Med Doro 8040 kan familien hjælpe de gamle med de gamle med smartphone-teknikken, selv når de langt væk. Mobilen har desuden en “omvendt” menustruktur, så den er intuitiv for dem, der ikke er vant til smartphone-teknologi

Den svenske mobilproducent Doro er særligt kendt for senior-venlige features som høj og tydelig lyd, stor skriftstørrelse, fysiske taster og tryghedsalarmknap på telefonernes bagside. Alle disse er også inkluderet i producentens nyeste smartphone, Doro 8040.

Men der er også kommet nye og opgraderede funktioner til. Doro 8040 er arvtager til Doros populære smartphone Doro Liberto 825, og ligesom sin forgænger kommer Doro 8040 med Doros specialudviklede brugerflade, der er mere intuitivt bygget op end brugerfladen i markedets mere gængse smartphones. Menustrukturen er mere enkel (fx bruges der udsagnsord i menuen fremfor komplicerede app-navne) og let at afkode for seniorer, der ikke er vant til at bruge smartphone-teknologi.

Se også:  Nokia 2.3 [TEST]: Utrolig pris – men for store kompromiser
Nyt design og dobbelt op på hukommelse

Selvom Doro 8040 har flere fællestræk med forgængeren Doro Liberto® 825 – og med den mindre Doro 8030 – så adskiller Doro 8040 sig ved, at designet har fået et løft og fremstår mere elegant – uden at der er gået på kompromis med ergonomien. De fysiske taster er bevaret, selvom udformningen er ændret en smule, og bagbeklædningen i blødt materiale gør, at telefonen ligger godt i hånden.

Den nye smartphone kommer med dobbelt så stor hukommelse (16GB+2GB RAM) som både Doro Liberto® 825 og Doro 8030 (8GB+1GB RAM).

Som noget nyt er Doros specialudviklede tastatur forudinstalleret på telefonen (kan downloades til Doros øvrige smartphones via Google Play). På den måde bliver det nemmere at kommunikere med sine nærmeste via SMS og e-mail.

Se også:  Månedens mest solgte mobiler: Ny prisbasker-mobil stormer frem

Ligesom Doros øvrige telefoner har Doro 8040 en tryghedsalarmknap på bagsiden og er desuden kompatibel med Doro 3500 – et armbånd med alarmknap, der fungerer som en udvidelse af tryghedsalarmknappen på telefonens bagside. Når armbåndet er forbundet til mobilen via Bluetooth, behøver man ikke at have mobilen i hånden for at slå alarm. Man trykker blot på knappen på armbåndet, hvorefter ens pårørende automatisk modtager en SMS med besked om, at man har brug for hjælp – og information om, hvor man er.

TAGS
Doro
smartphone

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2020
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S