Home » Hovedtelefoner og højttalere » Dolby Atmos i nakken: Sony lancerer personligt surround-system
Dolby Atmos i nakken: Sony lancerer personligt surround-system

Dolby Atmos i nakken: Sony lancerer personligt surround-system

Share

Den nye nakkebøjle-højttaler fra Sony skaber Dolby Atmos-surroundlyd kun til dig

SRS-NS7 er verdens første trådløse højttaler med nakkebøjle, der understøtter Dolby Atmos. Sammen med et Bravia XR-tv og den medfølgende trådløse sender, skaber SRS-NS7 en perfekt konstellation af Dolby Atmos-højttalere omkring dig, så du blot kan læne dig tilbage og fordybe dig i scenen. Du skal blot tilslutte den trådløse sender til tv’et via et USB- og et optisk kabel og parre SRS-NS7 via Bluetooth.

For en helt personlig lytteoplevelse kan du benytte 360 Spatial Sound Personalizer-appen til at tage billeder af dine ører, så dine unikke høreegenskaber kan analyseres og integreres i din SRS-NS7-lydoplevelse.

Udover at understøtte Dolby Atmos-indhold på dit tv, understøtter SRS-NS7 desuden 360 Reality Audio, når højttaleren er forbundet med en smartphone. På den måde kan du få en lydoplevelse, som var du til livekoncert. Du kan fordybe dig fuldstændigt i musikken ved at benytte musiktjenester, der understøtter 360 Reality Audio, såsom Deezer, nugs.net og TIDAL.

SRS-NS7 passer ikke kun perfekt sammen med et Bravia XR-tv, men også med andre enheder, såsom andre tv’er, bærbare computere, tablets eller smartphones, så du altid kan nyde dit yndlingsindhold med 2-kanals stereo.

Kun for dig

Takket være Sonys anerkendte lydteknologi, leverer SRS-NS7 krystalklar akustik og kraftfulde lydtryk, hvilket giver en rig og dyb lyd. Den trådløse højttaler med nakkebånd kommer nemlig med en X-Balanced-højttalerenhed, der giver den optimale højttalerstørrelse i en kompakt form. Samtidig øges lydtrykket, og forvrængninger reduceres, hvilket giver klar musik og vokal. Desuden sørger den opadvendte højttaler for, at lyden kommer direkte til dig, så du kan lade dig fordybe i både film og musik, helt uden at forstyrre andre. Den passive radiator øger de lave frekvenser, hvilket giver en klar bas.

Se også:  Sony Linkbuds [TEST]: Åbne earbuds brillerer i særlige situationer

Den medfølgende trådløse sender forbedrer synkroniseringen af lyd med både SRS-NS7, men også andre kompatible Sony hovedtelefoner. Dermed kan du nyde dine yndlingsfilm, når enhederne er forbundet med et BRAVIA XR-tv, uden at bekymre dig over, om lyd og billede stemmer overens.

Praktisk design

Den trådløse højttaler har op til 12 timers strøm. Når batteriet er ved at løbe tør for strøm, vil en 10 minutters lynopladning med USB type-C give dig helt op til 60 minutters ekstra spilletid.

SRS-NS7 har et fleksibelt og ergonomisk design, der gør, at højttaleren sidder sikkert om halsen. Det fleksible bånd bag på højttaleren hjælper dig med at finde den perfekte pasform, så du blot kan nyde underholdningen.

Den trådløse højttaler med nakkebånd er også egnet til hjemmearbejde og håndfri opkald. Mikrofonen er placeret, så det bliver muligt for SRS-NS7 at fange og levere din stemme tydeligt, mens X-Balanced-højttalerenheden gengiver f.eks. din kollegas stemme meget præcist. Den kommer desuden med ekko-neutralisering, der minimerer feedback, så alle i opkaldet går klart igennem.

Se også:  CES: Sonys elbil tættere på lancering - klar i ny SUV-version

SRS-NS7 kommer desuden med Multipoint-forbindelse, så du kan forbinde højttaleren til to Bluetooth-enheder samtidig, som f.eks. din computer og smartphone. Når du modtager et opkald, skal du blot klikke på afspil/opkald-knappen på den venstre side af nakkebøjlen for at besvare det. Når opkaldet er slut, vil musikken automatisk spille videre.

Med IPX4-klassificeringen er SRS-NS7 skabt til, at du kan lytte til din yndlingsmusik eller podcast, mens du klarer daglige gøremål, som eksempelvis opvasken. Derudover tillader højttalerens open-ear-design, at du både kan lytte, men samtidig orientere dig om, hvad der foregår omkring dig.

SRS-NS7 kommer med en overflade af stof og i et silikone-finish, der gør højttaleren behagelig og blød at have om halsen, men også nem at rengøre.

Mindre end 5 % af indpakningen er plastik, hvilket afspejler Sonys designprincipper, der indebærer at reducere miljøpåvirkningen af både deres produkter og praksis.

Sony 360 Spatial Sound-lydoplevelse vil være tilgængelig ved udvalgte Sony hovedtelefoner, når de er forbundet med den trådløse sender WLA-NS7 og BRAVIA XR-tv.

SRS-NS7 bliver tilgængelig fra november 2021 til en vejledende udsalgspris på 2400 kr.
WLA-NS7 bliver tilgængelig fra november 2021 til en vejledende udsalgspris på 500 kr.


TAGS
Dolby Atmos
hjemmebio
nakkebøjle
Sony

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S