Home » Scanner » Dokumentscanner styres med en tablet
Dokumentscanner styres med en tablet

Dokumentscanner styres med en tablet

Share

En dokumentscannerer et effektivt værktøj, hvis du ofte skal have digitaliseret dine printede sider. Og nu kan du også styre den med din smartphone eller tablet

En dokumentscanner er noget, de fleste forbinder med et kontormiljø. Mange os har jo en alt i en-printer, der også kan scanne, og det er rigeligt. Men har du ofte mange dokumenter, som du har behov for at scanne i en fart, er en dokumentscanner løsningen. Og den behøver ikke være et stort skrummel eller koste en formue, hvilket Canons imageFormula DR-C125 er et godt eksempel på.

Enheden fylder kun lidt mere end et A4 ark – og omkring 20 centimeter i dybden. Lille og anonym er den, og den kan let stå på skriveordet. Den har kun to knapper – tænd/sluk og scan. Det er så enkelt, som det kan være, og ønsker du mere avancerede muligheder klares det via medfølgende software.

Se også:  Canon EOS M50 MK II [TEST]: Når indholdet skal direkte på nettet

Nyheden er let at sætte op og funger både via USB og Wi-Fi. Du kan også scanne trådløst via en tabletcomputer eller endda en iPhone- og Android-smartphone. Opløsningen er 600 dpi i gråtoner og blot 200 dpi i farve. Der er tale om en scanner til dokument og ikke billeder. Her kan den til gengæld klare op mod 32 sider i minuttet og 10 i farve. Disse hastigheder nåede vi aldrig, men vi er imponerede over, hvor hurtigt scanneren ”æder” sig gennem dokumenterne.

Op mod 20 sider i minuttet kunne vi godt presse den til Prisen værd? Som alt andet afhænger det af, om du har behovet. Den har i hvert fald vores klare anbefaling. Ikke mindst Wi-Fi-delen og mulighed for at bruge den med smartphone og tablet er et kæmpe plus. Men prisen på små 6000 kroner gør også scanneren til et entusiastprodukt. Men typen vil vi med garanti se til lavere pris i fremtiden. Denne sætter standarden og trenden lige nu.

Se også:  Spejlløse kameraer [STORTEST]: Fang sommerens magi i flotte fotos

Plus: Dokumentscanner med Wi-Fi. Kan bruges med mobile enheder.
Minus: Et specielt produkt til en lidt for høj pris.


TAGS
Canon

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S