Home » Hovedtelefoner og højttalere » Dobbelt op på lyden
Dobbelt op på lyden

Dobbelt op på lyden

Share

To nye sæt hovedtelefoner fra Verbatim giver såvel gameren
som musikelskeren noget at nyde

Vi har stadig svært ved at forlige os med, at Verbatim sælger andet end lagringsmedier. Men de har på det sidste været meget aktive med andre typer produkter, og vi har da også tidligere blandt andet kigget på deres computermus.

Denne gang har vi så fået fat på to sæt hovedtelefoner, det ene rettet mod den person, der godt vil nyde sin musik med god surround sound, mens det andet sæt er rettet mere direkte mod gameren. Det skal dog siges med det samme, at begge sæt faktisk er udmærkede til begge formål. Vores test viste, at det i høj grad var et spørgsmål om smag og behag, hvad man valgte.

Lyden sat i højsædet

Det første sæt hovedtelefoner, vi gik i gang med, var 5.1 Channel Gaming USB Headset. Navnet antyder, at det er til gameren, og den indbyggede mikrofon tyder da også meget på, at det bør bruges til spil – specielt hvor kommunikation er essentiel.

Men netop det, at der er 5.1 surround sound, giver et hint om, at det sikkert også kan bruges til andet, og her tænker vi naturligvis på musik.

[pt id=’2004317′ size=’large’ link=’file’ html_attrs=’title=”5.1 Channel Gaming USB Headset”‘]

5.1 Channel Gaming USB Headset

Nu er det jo ikke lige sådan at lave surround sound med kun to højttalere, og derfor er det da også nødvendigt at installere en driver først. Den øvelse gik nu ret let, og i løbet af installationen skulle hovedtelefonerne tilsluttes, og derefter var en genstart påkrævet.

Se også:  Vind en harddisk med fingeraftrykslæser

Nu var vi så spændte på resultatet. Vi tog hovedtelefonerne på og fyrede op under musikken. Der var en dejlig dynamik og lyd i disse hovedtelefoner, og der var ingen tvivl om, at lyden var god. Der var en god bas, og lyden havde en god klang. Vi var meget tilfredse.

Det var også skønt, at faktisk ingen indstilling af hovedtelefonerne var nødigt. På med dem, og den fjedrende bøjle, der sad monteret på den store bøjle, der forbandt hovedtelefonerne, gjorde, at vi kunne sætte det på plads uden at skulle justere noget. Skønt – dog skal vi lige indskyde, at hovedtelefonerne næsten sidder for tæt/fast på hovedet.

Det eneste lille skår i glæden var den indbyggede mikrofon. Det var i virkeligheden en relativ blød stofledning, som holdt den. Det gjorde den let at placere, men gav et lidt billigt indtryk. Kvaliteten af mikrofonen var dog helt i top.

Når hovedtelefonerne ryster

Det næste sæt hovedtelefoner, vi gik i gang med, var USB GAming Headset with Vibration, som kommer fra Verbatims Rapier-serie. Her var vi med det samme lidt på bagben. For vi har før kigget på headset, der vibrerer, og absolut ikke med nogen stor glæde.

Se også:  Vind et lækkert headset til musik og arbejde på farten

Denne gang var det ikke nødvendigt at installere en driver, vi tilsluttede bare hovedtelefonerne til vores computer, og så var vi klar til at prøve dem.

De sidder ikke så fast på hovedet som det andet sæt, hvilket er ret behageligt, og de sidder faktisk forrygende godt.

[pt id=’2004318′ size=’large’ link=’file’ html_attrs=’title=”USB Gaming Headset with Vibration”‘]

USB Gaming Headset with Vibration

Mikrofonen sidder på en fast stang, og det gør giver et godt indtryk, og også her virker mikrofonen rigtig godt.

Endelig gav vi os så til at lytte til dem, og vi var klar til at blive skuffede. Men det skete ikke – rystelserne var ikke af en art, som gjorde, at hele kraniet raslede rundt. Faktisk var det lidt svært at opdage rystelserne, selv når de stod på maksimum. Men når vi slog dem fra, var det tydeligt, at baslyden blev en anelse tyndere.

Lyden var god, og rystelserne understregede bare de dybe baslyde. Rigtig godt faktisk.

Endelig afprøvede vi dem sammen med musik, og selvom de ikke var helt så gode som det foregående sæt, så var de rigtig gode, og vi nød at lytte til musik i dem. Godt gået Verbatim.


5.1 Channel Gaming USB Headset
  • Funktionalitet
  • Pris
4.5

Alt om DATA siger

Om du er til musik eller fede lydeffekter i dit spil, så har du her et rigtig godt sæt hovedtelefoner, som samtidig kan erhverves til en meget fornuftig pris

Sending
User Review
0 (0 votes)
TAGS
Headset
verbatim

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2020
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S