Home » NAS » Dobbelt-test: NAS i XL eller XXL
Dobbelt-test: NAS i XL eller XXL

Dobbelt-test: NAS i XL eller XXL

Share

It-verdenens nok mest dedikerede NAS-producent udvider sit ultrabrede produktprogram med endnu en TS-x53-generation plus en respektindgydende TS-hx86-container med kapacitet til maksimalt 10 drev

Qnaps forretning er NAS (Network Attached Storage). Og i dag går udviklingen for disse enheder i stadig højere grad i retning af virksomheder og andre business-brugere. Det vil sige kunder med behov for sikker lagring af datamængder, der for få år siden var enorme, samt hurtig læsning, skrivning og overførsel af alle disse filer, der nemt kan komme op i TB-klassen.

CrystalDiskMark 7.0 fortæller, at hurtige LAN-porte og WD Gold enterprise-diske speeder især læsning og skrivning af store filer betydeligt op. Næsten 300 MB/sek. er tæt på det teoretiske maks.

NAS-firmaerne har fået god hjælp af harddisk-producenterne, som kan klemme stadig flere terabyte ind i et HDD-drev med den velkendte 3,5” formfaktor. 18 TB er det aktuelle maksimum, og 20 TB lurer lige rundt om hjørnet. De lækre, lydløse og lynhurtige ssd-drev er også blevet lidt mindre ubetalelige, men de er stadig omkring fire gange så dyre som mekaniske diske.

Se også:  QNAP lancerer nye kraftfulde NAS-serier til erhvervslivet

Den indbyggede testfunktion i TS-h886 afslører forskellene i hastighed mellem ssd og harddisk samt mellem størrelsesmæssigt identiske harddiske af forskellige fabrikater og i forskellige prisklasser.

Her tester vi to Qnap-modeller, og de afspejler en tendens i retning af hurtigere dataoverførsel. Qnap er her gået bort fra gigabit-porte og byder som standard på 2,5 GbE samt kortpladser, der baner vej for hastigheder op til 25 GbE (gigabit via Ethernet). 


TAGS
nas
qnap

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S