Home » Kamera » DJI Osmo Pocket [TEST]: Genvej til YouTube-videoer
DJI Osmo Pocket [TEST]: Genvej til YouTube-videoer

DJI Osmo Pocket [TEST]: Genvej til YouTube-videoer

Share

Her er en ret vellykket løsning, hvis du har planer om at optage videoer til Facebook, YouTube eller andre formål. Kameraet fra droneproducenten DJI er ved første øjekast lidt aparte, men overrasker positivt

Hvis du har ambitioner om at optage videoer og lægge dem på YouTube og Facebook eller bruge dem til andre formål, skal du have et videokamera (hvis du ikke vil nøjes med din mobiltelefon). DJI Osmo Pocket er umiddelbart et lidt aparte svar på dine kameradrømme, men det overrasker bestemt i positiv retning.

DJI er kendt som droneproducent, men også virksomhedens teknologi til kardanophæng af kameraer er ret overbevisende. Den gør det nemlig muligt at optage en superstabil film fra højden, selvom det blæser, og dronen ryster.

Denne teknologi er bygget ind i kameraet, der er en lille sag – kun lidt større end en sesambar – med 12 MP opløsning og en let vægt på 116 gram. Kameraet er udstyret med et 26 mm f/2.0-objektiv, som indfanger en vinkel på 80 grader. Og sensoren er i stand til at generere 4K-optagelser (3840 x 2160) ved 60 fps (billeder i sekundet) og 100 Mbps.

Se også:  Imou Cell Pro [TEST]: Ny producent ind på overvågningsmarkedet

Alternativt kan du optage i full HD i op til 120 fps og afspille dette i slow motion, hvis du vil. Du kan skyde stillfoto, panorama, time lapse og motion lapse. Selvom der ikke er nogen automatiske foto-modes, kan du også styre forhold som lukkerhastighed, hvidbalance og følsomhed (ISO).

Stabiliserede billeder

Kameraet holdes ganske enkelt i en hånd under optagelse. Det særlig smarte her er, at alle de uundgåelige rystelser glattes ud. Kardanophænget i kameradelen modvirker rystelserne, og du kan ved at trykke på kameraets touchskærm bestemme, hvilke elementer i optagelsen der skal prioriteres (det kan være et ansigt, en hest, en båd …).

Der følger et fikst plastik-omslag med, som beskytter objektivet, når du putter kameraet i jakkelommen – hvor det, som navnet antyder, sagtens kan få plads. Kameraet er 12 cm langt og cirka 3 cm bredt. Når du hiver det op af lommen og tager coveret af, er det klar til optagelse på 2-3 sekunder.

Se også:  TP-Link Tapo C200 [TEST]: Dette kamera har øjne i nakken

Det er nemt at styre kameraet med tryk og svirp på skærmen plus et enkelt knaptryk nu og da. Hvis du foretrækker det sådan, kan du slutte det til din smartphone. Det sker med Lightning- eller USB-C-kabler, som følger med. På mobil-telefonen får du et større overblik over sceneriet og mere intuitiv styring.

DJI Osmo Pocket
  • Kvalitetsindtryk
  • Brugervenlighed
  • Funktioner
  • Ydelse
  • Pris
4

Summary

Testholdet mener:

DJI Osmo Pocket er et kompakt og let kamera, som er utrolig nemt at bruge. Der er en fin billedstabilisator og god integration med smartphone. Panoreringsværktøj er desværre tilkøb.

Teknisk set:

DJI Osmo Pocket
Pris: 2500 kr.
Objektiv: 1/2.3” cmos, 26 mm, f/2.0
Billedsensor: 12 MP
ISO: 100-3200
Videoopløsning: 4K (60 fps), full HD (120 fps)
Fotoopløsning: 12 MP
Videoformat: MP4, MOV
Batteritid (opgivet): 140 min.
Størrelse: 121,9 x 36,9 x 28,6 mm
Vægt: 116 g

TAGS
DJI
mini kamera
videokamera

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S