Home » Kamera » DJI Osmo Action [TEST]: Giver to skærme dobbelt så meget sjov?
DJI Osmo Action [TEST]: Giver to skærme dobbelt så meget sjov?

DJI Osmo Action [TEST]: Giver to skærme dobbelt så meget sjov?

Share

Hvad kan droneeksperten DJI sætte ind over for Hero7 Black?

Det kunne være vanddybden. Osmo Action er vandtæt ned til 11 meter uden hus mod GoPros 10 meter. Og bagskærmen er større med sine 2,25”, hvilket giver Osmo Action et lidt større kabinet.

Men dette blegner ved siden af dette store nummer: DJI byder på en ekstra farveskærm på fronten lige ved siden af objektivet. Hvis du er vlogger og har behov for, at kameraet rettes direkte mod dig, er skærmen et hit. Osmo Action har et mere praktisk udseende end GoPro. Den har et hårdt gråt plasthus sammenlignet med den slanke, satinagtige følelse, man får, når man rører ved den nyeste GoPro.

Batteriet er kun knap 90 minutter om at blive opladet og holder cirka lige så længe, når man skyder konstant med 4K 30 fps med RockSteady (stabilisering) slået til. Batteriet er aftageligt (som hos Sony, men i modsætning til GoPro), så med ekstrabatterier kan du filme i timevis.

Se også:  Her er den basale guide til… Action­kameraer
Nem betjening

Det er nemt at navigere i Osmo Actions menusystem på den berøringsfølsomme skærm. Svirp ind fra alle fire sider af skærmen for at få forskellige menuer. Der er også en praktisk QuickSwitch-knap på siden, hvilket gør det nemt at navigere mellem HDR-video, almindelig video, timelapse og andre tilpassede tilstande uden at skulle bruge touchscreen. Osmo Action er testens nemmeste at bruge. Når det er sagt, skal det også anføres, at DJI’s Mimo-app er lidt fattig. Den er ikke dårlig som sådan, men har ikke det samme udbud af redigeringsindstillinger som GoPros apps.

Den digitale RockSteady-stabilisering ligner meget GoPros HyperSmooth, der giver høj billedstabilitet. Vores resultater var de bedste ved 4K 30fps: optagelserne var levende, krystalklare og uden hak i en række udendørs scenarier – fra en solrig surfoptagelse til optagelser af udsigter på en vandretur. Osmo kan også optage HDR-video i 4K 30 fps.

Du får forbløffende gode, dynamiske billeder uanset, om det er lyse eller mørke scener, men du kan ikke kombinere denne opløsning med RockSteady, desværre. Samlet set er videokvaliteten dog på niveau med Hero7 Black. Stillbilleder er også her gode, selvom kameraet ikke har den fleksibilitet, som GoPros SuperView-brede synsfelt giver, når det skal indfange dramatiske landskaber.


DJI Osmo Action
  • Kvalitetsindtryk
  • Brugervenlighed
  • Funktioner
  • Ydelse
  • Pris
4

Summary

Testholdet mener:

Det imponerer os: Fuldfarve frontdisplay, brilliant RockSteady-stabilisering, glimrende videokvalitet (og HDR-understøttelse).

Det bør forbedres: Mimo-appen, design og kvalitetsfornemmelse er lidt på den flade.

De sidste ord: Osmo Action er lige så godt som GoPro Hero 7, men dårligere app-understøttelse og andre småting giver DJI andenpladsen.

Teknisk set:

Skærm: 2,25” touch-bagskærm, 1,4” frontskærm
Opløsning: 4K 60 fps, 2,7K 120 fps, 1080p 240 fps, 720p 240fps (30 fps ved HDR)
Foto: 12 mp
Sensor: 1/2,3” CMOS
Størrelse: 65 x 42 x 35 mm
Vægt: 124 g
Batteri: 1300 mAh
Pris: 2849 kr.

TAGS
actionkamera
DJI
videokamera

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S