Home » Kamera » Innovativt mini-videokamera bliver opgraderet
Innovativt mini-videokamera bliver opgraderet

Innovativt mini-videokamera bliver opgraderet

Share

Med Pocket 2 lancerer DJI en ny version af producentens håndholdte kamera, der fra starten gav helt nye muligheder for at optage video på farten.

I 2015 lancerede DJI (der også er kendt for droner) et håndholdt kamera, Osmo, som på mange måder revolutionerede mulighederne for at optage video. Tre år senere kom Osmo Pocket, som var endnu mere kompakt. Nu fornys genren med Pocket 2, der ligesom forgængerne har en tre-akset billedstabilisator indbygget, så du kan optage video, mens du bevæger dig, uden at bekymre dig om rystelser.

Vlogging-kameraet har nu fået en større sensor på 1/1,7″ og et objektiv med bredere synsvinkel. Kameraet skulle også give bedre optagelser under svære lysforhold.

Se også:  DJI Air 2S [TEST]: Det her er simpelthen den bedste drone lige nu
Bedre autofokus

Kameraet kan levere 4K video ved 60 fps, og det vil snart understøtte HDR-video. Sensoren er på 64 MP, og der er 8x zoom. Med mere nøjagtig registrering af blandt kontraster skulle også autofokusen være blevet forbedret.

Det er muligt at streame direkte til YouTube og Facebook, ligesom der er forskellige avancerede funktioner, blandt andet timelapse.

Bedre optagelse af lyd

DJI slår også på, at lydsiden er blevet forbedret med nye mikrofoner. I alt er der nu fire mikrofoner mod tidligere to, så du ikke kommer til at dække nogle af dem med hånden.

I det hele taget er lyden ofte et smertensbarn, når man optager video på denne måde, så hvis det nye mikrofonsystem kan løfte denne del af ydelsen, vil det blive budt velkommen af de mange videobloggere, som ofte bruger DJI’s håndholdte kameraer.

Se også:  Pas på hovedet! DJI klar med kvalitetsdrone som må flyve i byen

Mikrofonerne kan justere optagelserne afhængigt af, hvorhen objektivet peger, og de kan indkredse lydkilden, når man zoomer.

Modulært kamera

Kameraet er nu blevet modulært. Bunden af håndtaget er aftageligt, og her kan du tilslutte tilbehør, for eksempel et Wi-Fi- og Bluetooth-modul, jackstik eller en trådløs mikrofon.

Pris og lancering i Danmark er endnu ukendt, men forgængeren koster cirka 2000 kroner, og lanceringen i USA sker 1. november.


TAGS
DJI
videokamera

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S