• Home »
  • TV »
  • Test: Dit næste tv koster lige nu 100.000 kroner
Test: Dit næste tv koster lige nu 100.000 kroner

Test: Dit næste tv koster lige nu 100.000 kroner

Share

OLED-skærmene er på vej ind i vores tv’er, men endnu er de hundedyre. Her tester vi et 65” Panasonic-tv til et sekscifret beløb – med buet skærm og 4K-opløsning. Faktisk er der kun tre eksemplarer af dette tv i hele verden.

Der er kun tre eksemplarer af dette tv i verden, og prisen er cirka 100.000 kroner!
Datatid TechLife har testet det eneste eksemplar af OLED-tv’et Panasonic TX-65C950, der fandt vej til Danmark, og det 65” store tv er da heller ikke prissat, fordi man ikke forventer, at nogen vil købe det. Men det er til salg, og det er fuldt funktionsdygtigt, selvom det sandsynligvis mere eller mindre er samlet i hånden.

Se også:  Billige tv'er [STORTEST]: Flot kvalitet fra de billige tv'er

Når det alligevel er et interessant produkt, er det, fordi OLED-teknologien er på vej ind i vores tv-apparater, så måske er dit næste tv – om et par år – denne type skærm, som man forventer er fremtidens løsning.

Tidligere OLED-paneler til tv’er har haft full HD-opløsning, men her er skærmen naturligvis i ultraskarp UHD-opløsning (4K), og skærmen er buet, hvilket er let at udføre med OLED-paneler. Og så er tv’et ekstremt tyndt (igen en OLED-fordel). Alligevel er det billedkvaliteten, som imponerer mest.

Del denne