Test: Dit næste tv er en smartphone

Test: Dit næste tv er en smartphone

Share

… eller næsten da, for nu begynder tv’erne at få samme styresystem som en Android-smartphone. Philips er særlig begejstret for denne løsning. Det er basis i blandt andet det nye 55PUS7600, som har mange af de funktioner, du kender fra dit øvrige digitale liv

Det er nyt, og det er spændende. Derfor er det måske ikke så mærkeligt, at første gang du tænder dette 55”-tv, Philips 55PUS7600, står der med store bogstaver Android henover LED-skærmen.

Det er egentlig en helt naturlig udvikling, at smartphone-systemet nu begynder at lande i tv’erne. For smart-tv’et har snart de samme funktioner, som vi kender fra mobile enheder og computere.

Se også:  Tynd skærm med ultrabredt farvespektrum

Brugerfladen på mange smart-tv’er har tidligere ofte været halvdårlig eller decideret ringe. Det er en yderligere grund til at glæde sig over et afprøvet styresystem, der kan gå på tværs af tv-brands.

Ud over den højtråbende starttekst, bemærker du ikke Android til at begynde med. Tv’et har de normale og meget brugervenlige menuer, som du kender fra Philips: let opsætning og let forståelige menuer.

Men så opdager du Google Voice, som gør det muligt at stemmestyre tv’et – for eksempel kan du åbne YouTube ved at sige ordet ned i fjernbetjeningen, og her kan du så søge ved at give en kommando eller skrive den på tastaturet bag på fjernbetjeningen.

Se også:  Nyt OLED-tv fra Philips

Del denne