Home » Mobiltelefon » Dissektion: Hvad er der indeni Samsung Galaxy Note10+?
Dissektion: Hvad er der indeni Samsung Galaxy Note10+?

Dissektion: Hvad er der indeni Samsung Galaxy Note10+?

Share

• Det ser ud til, at Samsung har stablet bundkortet for at spare så meget plads som muligt, men vi får hurtigt skilt kortene ad. Datterkortet kommer fri uden problemer og bringer den loddede USB-C-port og nederste mikrofoner med sig. Loddede dele er ikke vores favorit indenfor USB-C-porte, men i det mindste er der ikke så meget af det på kortet, så det skulle ikke være så dyrt at finde erstatninger.

iFixit er et globalt miljø af folk, der er opsatte på at hjælpe andre med at ordne deres problemer ved hjælp af onlinemanualer og guider. Folkene bag iFixit mener, at alle har ret til at vedligeholde og reparere deres eget udstyr. Du kan læse mere på www.ifixit.com.

• Højttaleren til øret ser almindelig ud bortset fra, at den er fanget bag skærmen. Hvordan kommer sangene ud? Højttaleren sender rent faktisk lyd ud i et lille metalkammer, der sender lydbølger ud i et lille gitter langs rammens øverste kant. Efter lidt trættende opvarmning kommer vi til bagsiden af den Samsung-skabte 6,8” Dynamic Amoled Infinity-O-skærm – den største og lyseste og mest farvepræcise skærm nogensinde på en Note-mobil. Den ultrasoniske fingeraftrykssensor klæber sig fast til bagsiden af skærmen præcis, som den gjorde på S10.

Se også:  Google udtaler sig for første gang om Huawei-sagen - og kommer med en advarsel

• Reparationsvenlighed: 3 ud af 10 (10 betyder nemmest at reparere). Philips-skruer i samme størrelse gør, at du kun behøver et enkelt værktøj til reparationer. Mange komponenter er modu-lære og kan udskiftes uafhængigt, men manglen på hovedtelefonstik gør, at der er ekstra vægt på USB-C-porten. Enhver reparation starter med møjsommeligt at fjerne lim fra den skrøbelige glasbagside. Det er sværere end nogensinde at fjerne det tillimede batteri, især med mange kabelforbindelser, som man skal arbejde sig rundt om. De alt for almindelige skærm-reparationer kræver enten, at man skiller den fuldstændig ad eller blot halvdelen af mobilen.

TAGS
iFixit
Samsung Galaxy s10+
smartphone

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2020
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S