Home » Mobiltelefon » Dissektion: Hvad er der indeni Huawei Mate 20 Pro?
Dissektion: Hvad er der indeni Huawei Mate 20 Pro?

Dissektion: Hvad er der indeni Huawei Mate 20 Pro?

Share

• Ni flex-kabler holder bundkortet på plads samt et antennekabel. Ligesom P20 Pro, holder Mate 20 Pro sig til et lille bundkort, der gør plads til et bredere batteri. På grund af hardwaren til 3D-ansigtsgenkendelse og de tre kameraer, der fylder mere end normalt, har Huawei måtte skære nogle kamerahuller og ændre layoutet en smule.

• Til vores overraskelse finder vi nogle orange trækflapper på venstre side af batteriet, der indeholder en lille guide til, hvordan man skal fjerne det. Vi er altid glade, når vi kan udtage et batteri uden at skulle fjerne lim. Batteriet leverer hele 16.04 Wh (4200 mAh ved 3,82 V).

Se også:  Asus ROG Phone II: Hardcore gaming på en mobiltelefon

• Reparationsvenlighed: 4 ud af 10 (10 betyder nemmest at reparere). Mange komponenter er modulære og kan erstattes uafhængigt. Batteriudskiftning kræver kun, at man fjerner bagpanelet og midterrammen. Der er kun brugt standard Phillips-skruer med en gennem-snitlig brug af klæbestof. Der er flere flex-kabler end gennemsnittet, og reparationer vil tage mere tid. Klæbende for- og bagglas betyder større risiko for brud, og gør reparationer vanskelige. Skærmreparationer kræver meget demontering, mens du kæmper med klæbe-middel. En ødelagt skærm kræver sandsynligvis, at du også er nødt til at erstatte fingeraftrykslæseren eller omvendt.

Huawei Mate 20 Pro.

Vi var nødt til at bruge en pincet for at kunne grave de sidste bidder ud bagved bundkortet. Klik på billedet for at forstørre.

Om iFixit

iFixit er et globalt miljø af folk, der er opsatte på at hjælpe andre med at ordne deres problemer ved hjælp af onlinemanualer og guider. Folkene bag iFixit mener, at alle har ret til at vedligeholde og reparere deres eget udstyr. Du kan læse mere på www.ifixit.com.

TAGS
Huawei
mate
smartphone

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

Alt om DATA

Lautrupsgade 7,
DK-2100 København Ø
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@altomdata.dk

Datatid TechLife

Lautrupsgade 7,
DK-2100 København Ø
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@datatid.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Lautrupsgade 7,
DK-2100 København Ø
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg / Prislister:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Medieinformation


Alt om DATA, Datatid TechLife  © 2020
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S