Dissektion: Hvad er der indeni Amazon Echo Show?

Dissektion: Hvad er der indeni Amazon Echo Show?

Share

Alexa er blevet kompatibel med masser af enheder og bliver indbygget i stadig flere enheder. Den nye Echo Show har en skærm, der lader dig få endnu mere ud af Alexa, så hun kan se dig, mens hun lytter. Skræmmende? Måske. Charmerende? Ja ok, lidt. Lad os se, hvad der er inden i Amazons smarte assistent!

De vigtigste specifikationer

• 7 tommer trykfølsom skærm med 1024 x 600 pixel opløsning
• To 2” stereohøjttalere
• Intel Atom x5-Z8350 (2M cache, op til 1.92GHz) processor
• 5 MP frontvendt kamera
• Otte mikrofoner

Vigtige iagttagelser

• Som de fleste Echo-enheder starter vi i bunden. Efter at have fjernet den tapede gummifod, skimtede vi en håndfuld T5 Torx-skruer. Men da alle skruer var fjernet, kunne vi ikke se
nogle samlingspunkter – vi så ud til at være på dybt vand. Vi ledte efter nye måder at komme indenfor, og det viste sig, at
skruerne i bunden blot var en distraktion – højttalergitteret viste nemlig vejen ind. Under gitteret fandt vi noget lyddæmpende stof (ligesom det, der er rullet rundt om den originale Echo) samt flere skruer.

Se også:  Dissektion: Hvad gemmer der sig indeni Nintendo Switch

• Men der var stadig ingen hint til, hvordan vi kunne fjerne frontpanelet – det var tid til at kigge på det, der ligner en digitizer. Vores iOpener kommer i brug, og vi løfter digitizeren for at afsløre… flere skruer! Ikke så overraskende fortsætter digitizerens kabel ind i rammen, og holder digitizeren fanget for nu. Heldigvis kan vi nu befri fronten af rammen, hvor Amazon har gemt nogle velvoksne højttalere. Vores hårde arbejde og fjernelsen af de første skruer har givet pote! Endelig kan vi se, hvad Echo gemmer på.

• Alexas nye hus er fyldt med kræfter, men hvor mange? Væg-adapteren kan klare 15 V DC ved 1,4 A, hvilket vil sige, er der er 21 W, der driver Alexa. Alexa har altså brug for jordforbindelse, og heldigvis spottede vi det flettede kabel, der giver jordforbindelse til Show. Al den strøm ledes et sted hen, og det ser ud til, at højttalerne er særdeles tørstige.

Se også:  Amazon Web Services har erobret Danmark

Del denne