Home » Hardware » Disse produkter fejlede katastrofalt: De 20 største flops i tech-historien
Disse produkter fejlede katastrofalt: De 20 største flops i tech-historien

Disse produkter fejlede katastrofalt: De 20 største flops i tech-historien

Share
14. Google Nexus Q

Nexus Q var endnu et tidligt forsøg på at tjene på boomet inden for mediestreaming. Det var en underlig lille kugle, der kunne streame indhold fra YouTube, Google Play og … nej, så var der ikke mere. Det begrænsede indholdsbibliotek, den høje pris og en klodset brugerflade betød, at Nexus aldrig triumferede. Dødsstødet var uden tvivl den omstændighed, at højttalerne ikke var med i prisen. Produkterne nåede aldrig frem til en komplet præsentation; den offentlige lancering blev udsat på ubestemt tid til fordel for Chromecast, og nogle tidlige kunder fik endda produktet gratis, om end uden løbende Google-support.

13. Microsoft Surface RT (& Windows RT)

Surface RT gav os det værste fra to verdener: en middelmådig tablet med en gevaldig ramme og et sølle, forvirrende operativsystem. Windows 8 døjede allerede med lave salgstal, men den version, som Microsoft udviklede til den nye letvægts-tablets 32-bit ARM-baserede processor var noget rod. Software-kompatibiliteten var ringe lige fra begyndelsen, og styresystemet kørte ofte langsomt eller nægtede at starte Windows Store-apps. Selv tabletten var fin, men uimponerende i sammenligning med de andre Surface-modeller. Det var en kommerciel fiasko for Microsoft, der kostede firmaet omkring 1 milliard dollar, og mange usolgte tablets blev kasseret.

Se også:  Her er Windows 11: Nyt look og et boost til hybridarbejde og gaming
12. Google Fiber

Dette projekt nød faktisk en begrænset succes, men det gik ikke helt, som Google havde tænkt sig. Det kom nogenlunde i gang, men fremskridtene var små og kostbare. Fiberbredbånd og telefontjenester nåede kun frem til ni steder i hele USA. Google brugte milliarder af dollar på at grave veje op og installere fiberoptiske kabler, men i 2016 – efter fem års arbejde – var der mindre end en halv million kunder. Google har ikke givet op endnu: Sidste år lagde firmaet over 900 kilometer fiberoptiske kabler i San Antonio, Texas. Men man har også måttet trække sig ud af Louis-ville, Kentucky, efter anklager om dårligt håndværk. Selv TDC i Danmark er bedre til fiber.

Se også:  Windows 11 er designet til fremtidens hybride arbejdsplads

TAGS
historie
Windows

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S