Home » Hardware » Disse produkter fejlede katastrofalt: De 20 største flops i tech-historien
Disse produkter fejlede katastrofalt: De 20 største flops i tech-historien

Disse produkter fejlede katastrofalt: De 20 største flops i tech-historien

Share
17. Google Glass

Glass var et fikst stykke teknologi, men verden var ikke parat til augmented reality-briller i 2013. Wearable-teknologi vinder hurtigt frem i vores tidsalder, og det skulle ikke overraske os, hvis Glass vender triumferende tilbage om få år – Google markedsfører allerede en omarbejdet version til virksomheder. Det oprindelige Glass blev imidlertid af mange betragtet som en invasion af privatlivets fred og noget, der skulle signalere påstået intellektuel og økonomisk overlegen-hed, og projektet blev lukket ned efter ni måneder.

16. HP TouchPad

HP’s moderne Windows-tablets og konvertible maskiner er hardware i topklasse (vi elsker den slanke og tyste Spectre x360 2-i-1), men computergiganten kom sent til festen. TouchPad skulle være HP’s svar på Apples kolossalt succesrige iPad, men kort før lanceringen af HP TouchPad holdt Steve Jobs en brandtale og annoncerede iPad 2. Produkterne kom samtidig, og alle var vilde med Apples seneste perle. TouchPad sank hen i glemsel med rystende fart. Det vaklende operativsystem gjorde heller ikke sagen bedre.

Se også:  Hjernegymnastik til weekenden - kan du gætte computer-quizzen?
15. Facebook Portal

Facebook Portal var ikke meget andet end en glorificeret skærm med henblik på nemmere videotelefoni. Den blev lanceret i 2018 under et minimum af fanfare. Beskyldninger om datatyveri og invasion af privatlivets fred føg i alle retninger, og forbrugerne tøvede – næppe overraskende – med at bruge masser af deres surt tjente penge på at installere et Facebook-kontrolleret kamera og en mikrofon i deres hjem. Kritikerne jævnede også produktet med jorden, og nogle temmelig dunkle betragtninger fra Facebook i forbindelse med Portals funktioner til dataindsamling hjalp ikke på tingene. Giganten inden for solciale medier har siden lanceret en ny generation af produktet, men de lave salgstal for det oprindelige Portal-mærke stempler det som noget af et fejltrin for Facebook.

Se også:  Test din pc’s hastighed ligesom profferne

TAGS
historie
Windows

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S