Home » Underholdning » Disney+ er åben! Superhelte og tegnefilm-figurer indtager de danske stuer
Disney+ er åben! Superhelte og tegnefilm-figurer indtager de danske stuer

Disney+ er åben! Superhelte og tegnefilm-figurer indtager de danske stuer

Share

En ny streamingtjeneste slår portene op for danskerne i dag. Disney+ byder på alt fra gamle Disney-klassikere til Marvel-film og det fulde Simpsons katalog til en pris, der betydeligt billigere end de fleste konkurrenter

Der bliver ikke mangel på underholdning for dem, der vil bruge efteråret foran flimmerkassen. Og for os der allerede er håbløst bagud med mange af de spændende serier på de øvrige tjenester, er der nu endnu mere at have dårlig samvittighed over.

I dag åbner Disney+ endelig den helt store godtepose af film, serier og dokumentarudsendelser. Danskerne kan nu klikke sig ind og kaste sig over indholdet. Altså på betingelse af at man har et abonnement.

Se også:  Nu er der spil på Netflix: Gratis for alle abonnenter

Sådan et koster 59 kroner om måneden – betydeligt lavere end konkurrenter som Netflix og HBO Nordic, især når man også taget i betragtning at luksus-features som 4K-streaming, Dolby Atmos m.m. er inkluderet.

Ikke kun Disney

Det klassiske Disney-indhold fylder en del på tjenesten, men det er langt fra det eneste der er. Det komplette Star Wars katalog finder du også, inklusiv den nye serie, The Mandalorian, og dertil kommer masser af Marvel-film og serier.

Er du et par sæsoner eller tyve bagud med Simpsons, så er der også mulighed for at få indhentet disse. Det fulde katalog af hele 30 sæsoner og mere end 600 afsnit (plus et par film) er nemlig også tilgængeligt.

Se også:  Nu kommer HBO Max til Danmark - lanceres i næste måned

Dertil kommer en mængde egenproducerede film og serier samt en stor mængde dokumentarudsendelser og naturfilm fra National Geography.

Dét får danskerne på Disney+: Alt indhold afsløret

Tjenesten er bygget op i samme stil som vi kender det fra Netflix og HBO Nordic, så det er nemt at finde rundt. Vi har allerede taget et smugkig og var positivt over den nemme navigation og ikke mindst mulighederne for at vælge forskellige formater på noget af indholdet.

Klik og se mere på Disney+.


TAGS
Disney
filmstreaming
on demand

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S