Home » Underholdning » Disney+ byder på corona-sikker videoaften med vennerne
Disney+ byder på corona-sikker videoaften med vennerne

Disney+ byder på corona-sikker videoaften med vennerne

Share

GroupWatch er en ny funktion, som gør det muligt at se film og serier fra Disney+-biblioteket sammen med venner og familie, selv når man er hver for sig

I dag introducerer Disney+ GroupWatch i Danmark, en ny funktion som gør det muligt for venner og familier at se film og serier fra det fulde Disney+ bibliotek sammen, selv når man er hver for sig. GroupWatch giver op til syv personer mulighed for at se indhold sammen i en synkroniseret afspilningsoplevelse på tværs af web, mobil, tilsluttede tv-enheder og smart tv’er og dele reaktioner i realtid.

”Historiefortælling bliver vakt til live, når du har mulighed for at dele og nyde den med andre, og i dette øjeblik, hvor mange stadig er adskilt fra deres venner og familie, tilbyder GroupWatch en måde at samles virtuelt ved at se dine yndlings Disney+-fortællinger sammen med dine yndlingsmennesker hjemme fra din egen stue,” siger Jerrell Jimerson, SVP, Product, Disney+.

Se også:  Pas på fupmails om corona: Hackere udnytter Covid-19
Inviter vennerne

Abonnenter kan starte oplevelsen gennem GroupWatch-ikonet, som man finder på Detaljer-siden på serier og film i det omfattende bibliotek på Disney+.

De får derefter et link til at invitere op til seks andre personer til at se sammen med dem (kræver Disney+ abonnement). Invitationer skal sendes fra mobil eller web, men man kan efterfølgende se med fra sin tilsluttede tv-enhed eller sit smart-tv.

GroupWatch’s synkroniserede afspilning giver alle deltagere mulighed for nemt at sætte afspilningen på pause, starte afspilningen, spole tilbage eller spole fremad – for hele gruppen.


TAGS
corona
Disney
filmstreaming

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S