Home » Kamera » Digitalt pletskud!
Digitalt pletskud!

Digitalt pletskud!

Share

Det nye Canon-kamera er en digital perle, hvor du tilkøber det objektiv, du har brug for

Som noget nyt tilbyder Canon ikke en kitløsning, og det nye Eos 760D kan kun købes som kamerahus. Herefter får du så rabat på det objektiv, du ønsker, og kan altså fra starten vælge det objektiv, som passer perfekt til dig. Tager vi en standardløsning med 18-55 mm, vil prisen samlet ligge omkring de 6000 kroner.

For de penge får du testens bedste kamera, da det både tilgodeser entusiasten og nybegynderen. Du får nemlig også et lille display øverst, som alle profmodeller altid har. Det betyder, at den kreative fotograf let kan følge med i lukkertider, blænde m.m., når LCD-skærmen anvendes som søger. Det er et lille, men solidt værktøj, du hurtigt vil sætte pris på – især når du selv vil styre kameraets indstillinger manuelt.

Se også:  Glem full-frame, dette kamera kan ryste fotomarkedet i 2021

Ønsker du køre fuldautomatisk, kan du naturligvis også det. Og vi noterer, at Canon ligger ekstremt godt i hånden og er meget let at bruge for begyndere. Autoknappen har motivgenkendelse, som de fleste andre kameraer, men den fungerer overordentlig godt. Det betyder, at du kan pege og skyde, og næsten hver gang kommer der gode skud i kassen.

Spejlreflekskameraer har ”ægte” søgere, men Canon supplerer som konkurrenterne med en vipbar LCD-baseret søger.

Men det er, når der eksperimenteres med blænde, tid og indstillinger, at kameraet rigtig kommer til sin ret. Og det behøver ikke gå langsomt, da Canons autofokus opleves som hurtigst i testen. Den er lynende til at stille skarpt uanset, om du vælger mange eller et enkelt fokuspunkt, som vi foretrækker. LCD-skærmen står klart og tydeligt og kan lige så vigtigt følge med, når der er bevægelse. Der er ikke noget slør, som kan irritere.

Se også:  Stærk teknik: Så vildt er Fujis nye mellemformat-kamera, GFX100S

Vi noterer også mekanisk knap ved udløseren, så du for eksempel let kan flytte fokuspunkt. Her finder du også en ISO-knap, så du kvikt kan ændre denne værdi.

Derfor kan det ikke overraske, at Canon Eos 760D leverer et overbevisende billede. Farverne er meget dybe og nuancerede. De kan have tendens til at blive lidt for kulørte. Det klæder feriebilleder, mens entusiasten nok vil foretrække at justere farverne bagefter. Da der kan skydes både i jpg- og i raw-format samtidig er det ikke noget problem. Alt målt og vejet er det nye
Canon testens klare vinder.

[themepacific_accordion] [themepacific_accordion_section title=”Fakta”]

Datatid TechLife mener:

[/themepacific_accordion_section] [/themepacific_accordion]


Canon Eos 760D
  • Brugervenlighed
  • Funktionalitet
  • Ydelse
  • Pris
4
Sending
User Review
0 (0 votes)
TAGS
Canon
Kamera

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S