Home » Underholdning » Digitalt forsikringsselskab vil give dig en ubekymret festivaloplevelse
Digitalt forsikringsselskab vil give dig en ubekymret festivaloplevelse

Digitalt forsikringsselskab vil give dig en ubekymret festivaloplevelse

Share

Det digitale forsikringsselskab Hedvig får sin Roskildedebut gennem et stort samarbejde, som lanceres på den 50. Roskilde Festival

Det nye samarbejde betyder, at festivaldeltagerne i år kommer til at møde Hedvig i flere sammenhænge – både på selve Dyrskuepladsen og i det digitale univers omkring festivalen. Eksempelvis vil alle garderoberne på festivalpladsen være Hedvig-designet, og de mange frivillige i garderoberne vil bære Hedvig-t-shirts.

“Her kan festivaldeltagerne sikkert efterlade personlige ejendele og så ellers bare omfavne festivaltilværelsen. Det er et godt billede på, hvordan vi gerne vil hjælpe vores medlemmer til at kunne leve et frit liv uden for mange bekymringer,” siger Carsten Müller, der er global kommerciel direktør og dansk landechef for det digitale forsikringsselskab Hedvig.

Derudover vil Hedvigs identitet også være at finde på de tusindvis af powerbanks, der kan lejes på Roskilde Festival. Som en særlig mulighed vil leje af powerbank og opladning på festivalen i år være gratis for Hedvig-medlemmer. Og er man ikke medlem i forvejen, kan man blive det øjeblikkeligt, da Hedvig er et digitalt forsikringsselskab.

Se også:  Vild rekord på Roskilde: Festivalgæster havde gang i mobilerne som aldrig før

“Mobiltelefonen er jo livsnødvendig på en festival. Uden strøm kan man ikke få fat på vennerne, tage billeder eller nogle af de hundrede andre ting, man bruger sin mobiltelefon til på en festival. Og så vil man heller ikke kunne få hjælp i Hedvig-appen, hvis man skulle få en skade,” siger Carsten Müller.

Stort værdimatch

Det er første gang, at Roskilde Festival indgår et samarbejde af denne type med et forsikringsselskab, men ifølge chef for partnerskaber Andreas Groth Clausen er det et oplagt match.

“Vi vil gerne have, at vores deltagere vænner sig fra at købe billige engangsprodukter, når de tager på Roskilde Festival, og i stedet medbringer produkter af bedre kvalitet. Så tager de dem også i højere grad med sig igen, når festivalen er slut. Det bliver mere attraktivt, når man kan have en festivalforsikring, som dækker hurtigt og tillidsfuldt, hvis uheldet er ude.

Se også:  Vild rekord på Roskilde: Festivalgæster havde gang i mobilerne som aldrig før

Carsten Müller glæder sig over, at Hedvig bliver en del af jubilæumsfestivalen:

“Det bliver fantastisk at se alle de unge, der endelig får lov at komme på festival efter to års nedlukning. De unge voksne fortjener virkelig at nyde den frihed og fællesskabsfølelse, som Roskilde Festival er indbegrebet af. Det glæder vi os til at være en del af.”

Om Hedvig

Hedvig er et digitalt forsikringsselskab, der blev lanceret i 2018. Virksomheden startede i Sverige og har snart været aktiv i Danmark i et år. Med fokus på kundeservice og hurtig skadesbehandling er virksomheden vokset hurtigt. I Sverige var Hedvig det forsikringsselskab, der voksede næsthurtigst i kategorien indboforsikring i 2020. Virksomheden er især populær blandt den yngre generation – et flertal af Hedvigs medlemmer er under 30 år.


TAGS
Festival
Forsikring
hedvig
roskilde
Roskilde Festival

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S