Home » AOD Pro » Digitale indfødte overtager arbejdsmarkedet
Digitale indfødte overtager arbejdsmarkedet

Digitale indfødte overtager arbejdsmarkedet

Share

Ifølge en ny rapport fra it-giganten Citrix om generationsforskelle vil de kommende generationer forstå teknologien bedre og overtage arbejdsmarkedet

De kommende generationer, ofte refereret til som millenials og generation Z, er født ind i den digitale tidsalder, og de er ved at overtage arbejdsmarkedet fra den ældre generation, der ikke på samme måde forstår teknologien.

En ny undersøgelse fra it-giganten Citrix hævder, at netop den generation vil bibringe rigtig meget til arbejdspladserne. Faktisk så estimerer Citrix, at deres bedre forståelse for teknologi kan indbringe virksomheder på verdensplan yderligere 1,9 billioner US-dollar i profit.

Men samtidig er der et misforhold mellem, hvordan den ældre og yngre generation opfatter arbejde, og ikke mindst, hvad de ældre ledere tror, de yngre ansatte ønsker og behøver.

Se også:  Den gode, den onde og den grusomme sandhed om hjemmearbejde
Drømmer om stabilitet

Den ældre generation har ofte den opfattelse, at de yngre ønsker den nyeste teknologi hele tiden, mens undersøgelsen viser, at det de i virkeligheden ønsker sig, er stabilitet og og en god balance mellem arbejde og fritid.

En anden pointe er, at de ældre tror, de yngre vil arbejde på et kontor, mens 44 procent helst vil have en hybrid arbejdsplads, og kun 10 procent foretrækker at være på kontoret hele tiden.

Kommunikationsformen er også markant anderledes, for hele 86 procent af den yngre generation bruger primært digitale kommunikationsmedier såsom beskedtjenester, mens det kun er 12 procent af den ældre generation der er med her.

Se også:  Dansk it-rådgiver vender underskud til millionoverskud efter hektisk corona-år

Undersøgelsen er foretaget blandt 1000 virksomhedsledere og 2000 vidensarbejdere i 10 lande.


TAGS
arbejdsmarked
Citrix
hjemmearbejde

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S