Home » Test » Digital-tv via dit trådløse net
Digital-tv via dit trådløse net

Digital-tv via dit trådløse net

Share

Elgato er en tv-løsning til din computer. Løsningen har allerede stor succes, og dens forgænger Elgato EyeTV Deluxe har vi allerede testet.

Her er tale om en USB-enhed, som du sætter til computeren. I den anden ende sætter du en antenne, og du kan modtage digitalt tv fra luftsignalet. Den findes også i en variant til satellit- eller kabel-tv.

Den leverer høj kvalitet – ikke mindst på grund af et stykke rigtigt godt software der styrer det hele. Ulempen med systemet er, at du ikke kan bruge en kortlæser, så du kan se krypterede kanaler.

Med mindre du har for eksempel en løsning fra YouSee, der kan vise digitalt tv, uden at du skal bruge krypterings kort.

Den nye EyeTV-løsning har tilnavnet Netstream, og det afslører dens egenskaber. Den kan sende tv-signalet ud over dit trådløse netværk! I praksis er der blot tale om en lille boks, som har Ethernet-tilslutning og antennestik.

[pt id=’2008191′ size=’large’ link=’file’]

 

Sæt din antenne til, og tilslut enheden dit trådløse netværk, og få minutter efter er du kørende. Vi havde i forvejen installeret programmet, der styrer USB-varianten, så det tog os mindre end to minutter at få den nye enhed op at køre.

Se også:  Her får du den billigste tv-pakke

Fordelen ved systemet er naturligvis, at du kan se tv på din bærbare computer(e) i hele huset, og I kan sagtens være flere brugere på samme tid.

Programmet er som sagt det samme som USB-varianten, og det udmærker sig ved at være let at bruge. Du kan se to tv-kanaler på samme tid, og du kan endda optage, sætte direkte tv på pause og så videre.

Kvaliteten er rigtig god – også på et stort 50” tv, hvis du vel at mærke har en god modtagelse.

Vil du se HDTV – for eksempel DRHD – anbefaler Elgato, der står bag EyeTV, at du har den hurtige ”n”-løsning. Vi prøvede med en 802.11g, og det gik faktisk fint, og uden at billedet hakkede.

Se også:  Ny dansk streamingtjeneste skal lære hundeejere nye tricks

Fordelen ved EyeTV er, at du får trådløst tv i hele huset og på alle computere – også dem der er tilsluttet tv’et. Du får samtidig en harddiskoptager (du bruger den i din computer) og i det hele taget en meget høj kvalitet.

Ulempen er, at du ikke får de muligheder, som WD TV giver. Den er ikke gearet til at vise billeder og streame fra onlinetjenester. Dertil synes vi, at prisen er i den lidt pebrede ende.

Kan du undvære den trådløse del, kan vi varmt anbefale USB-løsningen – så sparer du mere end 1.000 kroner! Desuden kræver den Windows 7 eller en Mac med OS X.

Specifikationer:

Tilslutninger: Antenne, Ethernet.
Dimensioner: 23 x 119 x 199 mm


Elgato EyeTV Netstream DTT
  • Pris
5
Sending
User Review
0 (0 votes)
TAGS
elgato
nettv
streaming

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S