Home » Underholdning » Det nye DRTV er i luften – nyt streaming-univers skal konkurrere mod Netflix
Det nye DRTV er i luften – nyt streaming-univers skal konkurrere mod Netflix

Det nye DRTV er i luften – nyt streaming-univers skal konkurrere mod Netflix

Share

Du møder et helt nye univers, når du klikker ind på DRs tv-platform i dag. Det redesignede streamning-univers skal tage kampen op mod Netflix og store kommercielle streamingtjenester med mere målrettede anbefalinger, skræddersyet digitalt indhold og fuld synkronisering på tværs af dine enheder

Den blev præsenteret allerede i juni, og siden har der været åben for beta-test, men i dag går den officielt i luften. Uanset om du klikker ind på www.dr.dk/drtv, åbner DRTV-app’en på mobile enheder, Apple TV eller andre steder, vil du møde det nye univers.

Der er tale om et totalt redesign med moderne teknologi underneden, som skal få DRs streaming-tilbud på på niveau med store spillere som Netflix og lignende tjenester.

Tilpasset dig

Således vil anbefalingerne blive tilpasset den enkelte bruger, så det er nemmere at finde indhold, der passer til din smag.

Se også:  Helt ny streamingtjeneste er skabt til smartphones - prøv den gratis

Samtidig vil der komme mere indhold målrettet direkte de digitale formater. Mens kanaler som DR3 forsvinder fra flow tv vil de fortsætte som rent digitale kanaler på DRTV. Serier, dokumentarer og andet indhold vil desuden få lov at ligge længere end det hidtil har gjort.

“Brugerne bevæger sig i høj fart mod de digitale platforme, hvor der er rigtig mange, ikke mindst internationale udbydere at vælge imellem. Vores ambition er at tilbyde brugerne et tydeligt og attraktivt public service-tilbud, der er aktuelt og levende og tager udgangspunkt i en dansk virkelighed. Det nye DRTV er en væsentlig del af den ambition”, siger Michael Arreboe, digital chef for DR, i en pressemeddelelse.

Sådan ser DRTV ud fra i dag.

Sådan ser DRTV ud fra i dag.

Fuld synkronisering

Ligesom vi kender det fra Netflix, vil der være fuld synkronisering mellem enheder, så det du har set på den ene skærm, vil du kunne fortsætte med at se på den anden.

Se også:  Stream video til mobilen uden at betale for brug af data

Der er mulighed for at oprette forskellige profiler til hver person i en husstand, så man har sine egne favoritlister og får personligt tilpasset indhold.

Sådan tilgår du det nye DRTV

• På computer, smartphone og tablet kan du tilgå DRTV på www.dr.dk/drtv med din foretrukne browser (Chrome, Safari, eller Edge).
• På smartphone og tablet kan du bruge apps fra henholdsvis Apple App Store til iPhones og iPads, samt Google Play til Android smartphones og tablets
• På dit TV kan du se DRTV via Chromecast, AirPlay, DRTV-app på de fleste tv eller benytte HbbTV-teknologien
• På Apple TV 4 kan du downloade DRTV-appen direkte fra Apple App Store.
• På din Sony Playstation 4 kan du hente DRTV-appen fra PlayStation Store.


TAGS
DR
streaming

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S