Home » Andet » Det lille ekstra grej der kan gøre det hele lidt nemmere
Det lille ekstra grej der kan gøre det hele lidt nemmere

Det lille ekstra grej der kan gøre det hele lidt nemmere

Share

En computer og/eller tablet er uundværlig, når man skal uddanne sig, men der er også masser af ekstra tilbehør til din computer eller tablet, der kan gøre din studietid lidt sjovere og nemmere

De fleste af os bruger efterhånden en bærbar computer, uanset om det er til studie, arbejde eller fornøjelse. Hvis man skal arbejde mange timer foran en bærbar computer og skrive lange tekster, kan det ofte være rart at bruge en dedikeret mus sammen med den bærbare computer. Mange af de dedikerede mus har flere forskellige knapper, som du kan konfigurere, så de åbner eller manøvrerer hurtigt rundt i de programmer, du bruger allermest. Den kan også give dig større præcision, hvis du f.eks. skal arbejde i billedbehandlingsprogrammer og lignende.

Hvis din bærbare computer ikke har et fuldt tastatur eller numerisk tastatur, kan det i visse tilfælde også være praktisk at tilkoble et eksternt tastatur, der passer til dine behov, og som giver en bedre skriveoplevelse, når du skal skrive igennem en hel nat. Bruger du en tablet, er der endnu større grund til at tilkoble et eksternt tastatur, så du kan øge skriveoplevelsen og hastigheden fremfor on-screen-tastaturet.

De fleste mus og tastaturer er trådløse, så du ikke skal tænke på at bakse med ledninger.

En ekstra skærm

Selvom du bruger en laptop, er en ekstra skærm ofte med til at gøre længere skriveoplevelser bedre. Du kan indrette en behagelig skriveplads derhjemme, hvor du kan tilkoble den ekstra skærm til din laptop. En ekstern skærm vil ofte også være større end den i din laptop, og dermed kan du nøjes med en laptop med en relativt lille skærm, når du er på farten eller på studiet, og så tilkoble den større ekstra skærm derhjemme, når du skal skrive og have godt overblik over dine studier.

Se også:  Fitbit klar med luksus-armbånd, der måler aktivitet, søvn og stress

Musik skal der til

Mange mennesker lytter til musik, mens de studerer eller arbejder. Det kan ofte være en fordel med et godt around ear eller in-ear headset, hvis du sidder blandt andre mennesker. Det lukker af for støjen og giver en god lyd. Sørg dog for, at det er et sæt hovedtelefoner, du kan tåle at have på i lang tid. Hovedtelefonerne kan naturligvis også bruges, når du er på vej til og fra studiet.

Du kan også vælge at tilkoble et sæt højttalere til din laptop og lytte til musik ad den vej. Der findes utrolig mange smarte trådløse højttalere, så du kan streame musikken fra alle dine enheder og ikke skal bakse med ledninger, hvis du sidder med laptoppen i din sofa. Skal du holde en præsentation på studiet, der involverer lyd, kan du også tage en trådløs højttaler med og bruge den til præsentationen.

Pas på dit grej

Du skal naturligvis have din tablet eller laptop med på studiet, og det bliver til mange timer på farten. Sørg for at købe en ordentlig taske eller cover til din enhed. Har du en laptop, kan du købe mange elegante sleeves, der beskytter din bærbare, mens den ligger i din taske. Har du en tablet, kan du få mange covers, der både kan fungere som beskyttende element og flere kan endda tilbyde et ekstra tastatur.

Se også:  Logitech G915 wireless [TEST]: Gennemført og flot gamingtastatur

Det næsten papirløse samfund

Selvom mange ting foregår digitalt, er der stadig brug for en printer til opgaver, noter og meget andet, og de har skam også fulgt med tiden. Mange nye printere har både indbygget Wi-Fi og NFC, så du hurtigt kan tilkoble din laptop og trådløse enheder som smartphones og tablets og printe direkte fra dem. Flere nye printere kan også printe direkte fra skyen og kan også tage imod hukommelseskort og USB-nøgler. Derudover kan mange nye printere også både printe, scanne og kopiere.

En sund krop …

Får du nu rørt dig, når du sidder bag skærmen? Smæk et fitnessarmbånd på armen og sørg for, at ikke kun din hjerne får lidt motion – det hjælper alt sammen.

Tytan 2.1. BT

Musik for fuld knald

Skal der lyttes igennem på studieværelset, så kan dette 2.1-højttalersæt med subwoofer levere en høj lydkvalitet med dyb bas. Du kan streame musik til sættet via Bluetooth, eller du kan tilslutte f.eks. din computer eller hovedtelefoner via kabel.

[pt id=’2036031′ size=’large’ link=’file’]

 

Fakta
Produkttype: 2.1-højttalersæt
Forbindelser: Bluetooth og 3.5 mm lydforbindelse

Ekstra tastatur

Det går meget hurtigere at skrive på et rigtigt tastatur end på skærmen på smartphone. Dette trådløse tastatur virker både med din laptop, tablet eller smartphone, og der er en indbygget holder, som du kan placere din mobil eller tablet i. Du skifter nemt mellem enheder via en knap på tastaturet.

[pt id=’2036032′ size=’large’ link=’file’]

 

Fakta
Produkttype: Tastatur
Forbindelser: Bluetooth

Hold kroppen i gang

Det gælder ikke kun om at holde hjernen i gang men også kroppen. FitBit Charge lader dig holde overblik over din puls, hvor meget du går samt viser beskeder og opkald. Der findes flere Fitbit-apps, der blandt andet kan holde styr på dit madindtag, træning og meget andet.

[pt id=’2036033′ size=’large’ link=’file’]

 

Fakta
Produkttype: Smart-armbånd
Virker med: Android, iOS og Windows Phone

Klæd din pc på

D.Bramante er danskdesignede tasker til laptops, smartphonecovers og sleeves til dine bærbare enheder, og med denne lækre sag kan du beskytte din bærbare computer på en elegant måde, mens du er på farten. Dette laptop-sleeve samt firmaets andre produkter er lavet af holdbart kvalitetslæder.

[pt id=’2036034′ size=’large’ link=’file’]

 

Fakta
Produkttype: Computer-sleeve

Windows på alle dine enheder

Denne pakke giver dig alle Office-programmerne som Word, Excel, PowerPoint, Outlook, OneNote, Publisher og Access på alle dine enheder såsom pc, Mac, iPad eller Windows tablet. Programmerne er altid opdateret med de nyeste apps, programmer og funktioner, og du kan nemt synkronisere og dele dine filer.

[pt id=’2036035′ size=’large’ link=’file’]

 

Fakta
Produkttype: Software
Særligt: Inklusiv 1 TB lagerplads på OneDrive

Styr på musen

Skal du arbejde meget og især præcist med din computer, så er det en fordel med en rigtig mus. Denne trådløse mus kan virke på alle overflader – selv glas og har et behageligt ergonomisk design. Fire knapper sikrer hurtig brug, og den har et års batterilevetid.

[pt id=’2036036′ size=’large’ link=’file’]

 

Fakta
Produkttype: Computermus
Særligt: Trådløs

Musik i ørerne

Der skal lyttes til musik på vej til studiet eller mens lektierne laves. Dette headset leverer en flot og rig lyd med god bas. Der er fjernbetjening og mikrofon på ledningen, så du kan styre musikken samt tage opkald fra din mobil.

[pt id=’2036037′ size=’large’ link=’file’]

 

Fakta
Produkttype: In-ear hovedtelefon
Særligt: Ledning med mikrofon og fjernbetjening


TAGS
dbramante1928
fitbit
Logitech
Microsoft
sennheiser
Trust

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S